reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ale to w karcie Ci tak lekarz zmienia? No bo u mnie ostatnio z każdego pomiaru wychodził inny TP. Tzn pomiar główki, brzuszka i kości udowej różnił się,ale lekarze trzymają się TP z pierwszego usg.....dziwne to u Ciebie.
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Renia super,ze Marcelek rośnie zdrowo
Eli o to juz duza ta Twoja dzidzia. a tego przesuniecia tez nie rozumiem. u mnie tez z pomiarow wychodzi inny TP ale gin go nie zmienia.
Annte wow ale duza parka hihi i w ogole fajowo,ze parka
Eli o to juz duza ta Twoja dzidzia. a tego przesuniecia tez nie rozumiem. u mnie tez z pomiarow wychodzi inny TP ale gin go nie zmienia.
Annte wow ale duza parka hihi i w ogole fajowo,ze parka
mysza83
Fanka BB :)
Annte-gratulacje parki super ! Trzymam kciuki zeby było wszystko ok
ja wczoraj miałam wizytę generalnie niby wszystko ok bo juz plamien nie mam ale dalej zostaje na luteinie mam nisko usadowione lozysko brzeznie dochodzące do ujścia szyjki wiec nie za fajnie narazie czekamy bo moze sie jeszcze podniesie mam nie dźwigać ale leżeć mi teraz lekarz nie kazał bo nic to nie da , najgorzej jak poczytałem o tym w dr.google trochę sie przestraszyłam ale to jeszcze wcześnie na przejmowanie sie tym .
poza tym młoda ładnie rośnie jest w środkowych centylach obecnie wazy 420 gram wiec myśle ze w miarę ok .
ja wczoraj miałam wizytę generalnie niby wszystko ok bo juz plamien nie mam ale dalej zostaje na luteinie mam nisko usadowione lozysko brzeznie dochodzące do ujścia szyjki wiec nie za fajnie narazie czekamy bo moze sie jeszcze podniesie mam nie dźwigać ale leżeć mi teraz lekarz nie kazał bo nic to nie da , najgorzej jak poczytałem o tym w dr.google trochę sie przestraszyłam ale to jeszcze wcześnie na przejmowanie sie tym .
poza tym młoda ładnie rośnie jest w środkowych centylach obecnie wazy 420 gram wiec myśle ze w miarę ok .
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Mysza trzeba ufać lekarzowi. Na pewno wie co robi. Zobaczysz, że wszystko się dobrze skończy. Trzymam kciuki za Was!
lionessa75
Annte- gratulacje! Fajnie że parka i ja też zaciskam kciuki za Was! bedzie dobrze!
Pozostałe dziewczyny -gratulacje udanych wizyt- ale maluszki rosną!
Ja bylam na wizycie u innego gina w tym tyg- doczepiła się jakaś infekcja no i stawianie brzucha- na infekcję maść , na stawianie magnez 3x dzien i nospa plus zalecenie zwolnienia tempa i nie noszenia niczego cięższego przed sobą!eń -
A jak pytałam o glukozę to dopiero na 28 tydz. nic to zapytam mojego własciwego gina za tydzień- 1.09 mam wizytę .
Pozostałe dziewczyny -gratulacje udanych wizyt- ale maluszki rosną!
Ja bylam na wizycie u innego gina w tym tyg- doczepiła się jakaś infekcja no i stawianie brzucha- na infekcję maść , na stawianie magnez 3x dzien i nospa plus zalecenie zwolnienia tempa i nie noszenia niczego cięższego przed sobą!eń -
A jak pytałam o glukozę to dopiero na 28 tydz. nic to zapytam mojego własciwego gina za tydzień- 1.09 mam wizytę .
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Lionessa75 oby wszystko wróciło szybko do normy! Infekcjom mówimy stanowczo NIE....stawianie,to raczej norma,więc tym bym się nie martwila ;-) A 28 tc,to idealny czas na glukozę,bo właśnie po 27 tc cukry szaleja najbardziej :-)
renia_b
Oomamba oj spory synuś mi rośnie :-) trochę mnie to martwi, ale skoro tata duży mężczyzna to i synek też :-)
Annte super parka. I już troszkę ciężko w brzuszku :-)
Eli zdrowy maluszek rośnie. Gratuluję. U mnie też termin porodu wychodzi wcześniejszy, ale maluszki i tak wybiorą sobie najdogodniejszą chwilę :-)
Glukozę mam zrobić w przyszłym tygodniu. A infekcja też mała się doczepiła. Takie uroki ciąży.
Annte super parka. I już troszkę ciężko w brzuszku :-)
Eli zdrowy maluszek rośnie. Gratuluję. U mnie też termin porodu wychodzi wcześniejszy, ale maluszki i tak wybiorą sobie najdogodniejszą chwilę :-)
Glukozę mam zrobić w przyszłym tygodniu. A infekcja też mała się doczepiła. Takie uroki ciąży.
reklama