reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Ja nawet nie wiem jaką mam , bo nawet "pani dr" nie raczyła mnie poinformować. :angry: w piątek tam pojadę i postaram się "wyciągnąć" wyniki

Cześć dziewczyny. Oto moja najukochańsza kruszynka. Za 3 tygodnie USG genetyczne. Mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Uspokoiłam się trochę chociaż tyle przeciwności nas spotyka od samego początku. Najważniejsze jest maleństwo -prawda, że przekochane:-D 2014-05-19 18.40.11.jpg

Załączniki

• 2014-05-19 18.40.11.jpg
    2014-05-19 18.40.11.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 82
Dziewczyny super maluchy!

jopal dzieki ze pytasz, jeszcze sie nie stresuje...zaczne jutro;p a mam na 19;10, wiec wieczorkiem

agulka8 przeurocze zdjęcie. Myślę, że głupi zrozumiałby to zdjęcie. Rączki i nóżki. Albo urodzisz przeszłego modela/modelkę, albo fotograf Ci się wyjątkowo zdolny trafił :-D Ciekawe co to, między nogami ;-)

Dzięki dziewczyny!

Hehe myślę mitemil, że na to złożyło się kilka czynników. Uroda kruszynki odziedziczona po rodzicach no i ginekolog z całkiem niezłym zacięciem to robienia dobrych fotek:-). A między nóżkami to chyba jeszcze zanikający ogonek.

reklama
Hej!
Dodaję zdj. z dzisiejszej wizyty.

WP_20140521_004.jpgWP_20140521_001.jpg

Dzidzia już całkiem pokaźna - ma prawie 6,5 cm. Cały czas się ruszała, rączkę do budzi wpychała :) Badanie genetyczne ok. Wyniki dobre, także odetchnęłam trochę z ulgą. Wizyta trwałą dość długo (przez pomiary) więc się napatrzyłam na swoją kruszynkę. NAstępna wizyta za 4 tyg. Muszę tylko zadzwonić i się umówić.

Załączniki

• WP_20140521_001.jpg
    WP_20140521_001.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 84
  • WP_20140521_004.jpg
    WP_20140521_004.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 83
Do góry