reklama
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja najpierw 27.05 mam USG, będzie to już 13 tc (lekarz określił je, jako genetyczne) i zaraz potem mam wizytę 2.06. Juz skręca mnie z ciekawości, no i oczywiście trochę jest nerwówka.
A ja jutro idę z wynikami, a 26.05 mam wizytę prywatną z usg.
Bo moja lekarka przyjmuje w przychodni, dlatego na wizyty chodzę do niej prywatnie, a po skierowania na badania z ich wynikami chodzę do niej do przychodni. sama mi to zaproponowała i fajnie, zawsze troche kasy się zaoszczędzi.
m-s
Fanka BB :)
Ja kochane ide 21 maja na te 1 prenatalne juz sie nie moge doczekac... ja chodze na kase chorych do poradni przy szpitslu wiec mam za darmo takie usg pozdrawiam
A ja jutro idę z wynikami, a 26.05 mam wizytę prywatną z usg.Bo moja lekarka przyjmuje w przychodni, dlatego na wizyty chodzę do niej prywatnie, a po skierowania na badania z ich wynikami chodzę do niej do przychodni. sama mi to zaproponowała i fajnie, zawsze troche kasy się zaoszczędzi.
Super rozwiązanie. Dlatego ja chodzę prywatnie do lekarza, bo na każdej wizycie robi usg, a państwowo chodzę po skierowanie na badania i usg prenatalne, które normalnie jest płatne.
Magda Singh
Fanka BB :)
Ja najpierw 27.05 mam USG, będzie to już 13 tc (lekarz określił je, jako genetyczne) i zaraz potem mam wizytę 2.06. Juz skręca mnie z ciekawości, no i oczywiście trochę jest nerwówka.
no ja tez mam tzw przeziernosci karkowej plodu to fachowo (inaczej genetyczne czy prenatalne nieinwazyjne jak kto woli) 10.06 (12tc i 6d) a dzien pozniej wizyta....Nie ma co sie denerwowac. wszystko bedzie ok.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
U mnie usg genetyczne 29 maj, czyli będzie 12t i 3 dni. Jak dla mnie wiek ciąży idealny na to. Wizyta w szpitalu z konsultantem dzień wcześniej, a położna 27 czerwca :-)
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Bezpłatne 4d....super! U mnie koszt 4d, to 150 f :-/