reklama
m-s
Fanka BB :)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Mitemil, Agrafka, M-s piękne robaczki Wam rosną! Ahhh...nie mogę się doczekać aż zobaczę swojego
Jopal, Jagoda, Agrafka zawsze macie szanse być tymi, które urodzą pierwsze dzieciątko w 2015 roku! A potem wiecie artykuły w gazetach itp ;-) U mnie na styczniówkach 2013 właśnie jedna została tą pierwszą ;-):-)
Ja karmiłam piersią najstarszą córę i nigdy więcej. Już nie chodzi o to,że byłam na diecie, bo młoda miała kolki okrutne, ale ani ona, ani ja szczęśliwe nie byłyśmy. Ja się do tego nie nadaję, ale sumienie mam czyste, bo próbowałam całe 7 miesięcy ;-) I zazdrościłam tym, co moga jeść wszystko w czasie karmienia. Super sprawa.
Martuś będę trzymać kciuki w poniedziałek
Jopal, Jagoda, Agrafka zawsze macie szanse być tymi, które urodzą pierwsze dzieciątko w 2015 roku! A potem wiecie artykuły w gazetach itp ;-) U mnie na styczniówkach 2013 właśnie jedna została tą pierwszą ;-):-)
Ja karmiłam piersią najstarszą córę i nigdy więcej. Już nie chodzi o to,że byłam na diecie, bo młoda miała kolki okrutne, ale ani ona, ani ja szczęśliwe nie byłyśmy. Ja się do tego nie nadaję, ale sumienie mam czyste, bo próbowałam całe 7 miesięcy ;-) I zazdrościłam tym, co moga jeść wszystko w czasie karmienia. Super sprawa.
Martuś będę trzymać kciuki w poniedziałek
jopal
Fanka BB :)
Magda ja trzecia cesarka więc raczej prędzej urodzę niż później ale kto wie z lekarzami różńie bywa.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Jopal to faktycznie A jak lekarze podchodzą do tej 3 cc po takich krótkich przerwach?
reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
U mnie 28.05. wizyta w szpitalu z lekarzem, a 27 czerwca z położną. Gdzieś jeszcze po drodze będzie usg, ale nie wiem dokładnie kiedy;-)