reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Mi według tej teorii wychodzi chłopak :D
A w pierwszej ciąży byłam w tej działce gdzie wychodzi pół na pół :-D

reklama
Witam was!! Bylam dzisiaj na kontroli z moim krwiakiem i zmniejszyl sie z 22 mm na 8mm. Takze super, powiedzial tylko ze najprawdopodobniej bede plamic na brazowo bo krwiak sie osuwa w dol. Corcia ma ponad 8 cm i sie wiercila strasznie ale ja doktorek pomierzyl i wszystko super. Jest wieksza o 2 dni biz wg OM. Czyli dzisiaj jestem w 14w1d yermin 16 lipiec :)

bejsbiszon - mi też coś tu nie wychodzi, powinna być córka w jest facet :-D

felus - to super wieści! Oby krwiak zniknął bez strsowania cię już. Twój termin wypada w dniu moich urodzin :-)
Jak przenoszę młodego jak pierwszą ciążę to może sobie prezent na urodziny zrobię, choć nie wiem, czy świętowanie na porodówce należy do moich marzeń :-D

witajcie o poranku
co do płci to moja jedna i druga córka 160 uderzeń na minutę, czyli coś w tym jest, co do daty ostatniej @ to z Oliwią miałam 29 grudnia ostatnią a wyszła baba, hmmm to ta teoria chyba naciągana....

hehe super ze wizyty udane :-D
bejbiszon ,Pinio no to sie usmiałam hihi ja mieszcze sie w przedziale pół na pół hehehehe wiec zobaczymy a zerdunio 146 uderzen :-D:-D:-D:-D za niedługo sie okaże hehehe

hejoooooooo:-D narąbałam się i poszłam spać:-D ja OM miałam 26 września więc co??:-D a z Jasiem 1 maja :-D proszę o interpretację bo tam są akurat podwójne daty:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!!!
jeśli chodzi o serduszko, w pierwszje ciąży tak samo jak teraz zasuwało ok.150 uderzeń na minutę, mam już synka, a teraz podobno ma być córa :) zobaczymy!

Do góry