reklama
Witam was!! Bylam dzisiaj na kontroli z moim krwiakiem i zmniejszyl sie z 22 mm na 8mm. Takze super, powiedzial tylko ze najprawdopodobniej bede plamic na brazowo bo krwiak sie osuwa w dol. Corcia ma ponad 8 cm i sie wiercila strasznie ale ja doktorek pomierzyl i wszystko super. Jest wieksza o 2 dni biz wg OM. Czyli dzisiaj jestem w 14w1d yermin 16 lipiec
nineczka
Fanka BB :)
bejsbiszon - mi też coś tu nie wychodzi, powinna być córka w jest facet
felus - to super wieści! Oby krwiak zniknął bez strsowania cię już. Twój termin wypada w dniu moich urodzin :-)
Jak przenoszę młodego jak pierwszą ciążę to może sobie prezent na urodziny zrobię, choć nie wiem, czy świętowanie na porodówce należy do moich marzeń
felus - to super wieści! Oby krwiak zniknął bez strsowania cię już. Twój termin wypada w dniu moich urodzin :-)
Jak przenoszę młodego jak pierwszą ciążę to może sobie prezent na urodziny zrobię, choć nie wiem, czy świętowanie na porodówce należy do moich marzeń
mgielka2008
Fanka BB :)
witajcie o poranku
co do płci to moja jedna i druga córka 160 uderzeń na minutę, czyli coś w tym jest, co do daty ostatniej @ to z Oliwią miałam 29 grudnia ostatnią a wyszła baba, hmmm to ta teoria chyba naciągana....
co do płci to moja jedna i druga córka 160 uderzeń na minutę, czyli coś w tym jest, co do daty ostatniej @ to z Oliwią miałam 29 grudnia ostatnią a wyszła baba, hmmm to ta teoria chyba naciągana....
P
pinio25
Gość
hejoooooooo narąbałam się i poszłam spać ja OM miałam 26 września więc co?? a z Jasiem 1 maja proszę o interpretację bo tam są akurat podwójne daty
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
pinio25
Gość
Pinio i to jest właśnie to co moja lekarka musi dopracować ja jakoś tego nie widzę, ale każdy ma swojego bzika
cholera co za niefart
reklama
kota-behemota
Q & H team
dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!!!
jeśli chodzi o serduszko, w pierwszje ciąży tak samo jak teraz zasuwało ok.150 uderzeń na minutę, mam już synka, a teraz podobno ma być córa zobaczymy!
jeśli chodzi o serduszko, w pierwszje ciąży tak samo jak teraz zasuwało ok.150 uderzeń na minutę, mam już synka, a teraz podobno ma być córa zobaczymy!
Podziel się: