reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

ja też już po :-)moje dziecko miało czkawkę i skakało jak szalone-nic nie dało sie zmierzyć-jedyne co to widać kość nosową-lekarz powiedział, że nie będziemy Go dziś męczyć jak w środę to samo badanie w Katowicach będzie trwało z 30min.Mąż wreszcie uwierzył w Nasz CUD !
Maluch ma 6,13cm, a nogi długie jak tyczki, profilek też śliczny-same zobaczcie i powiedźcie ;-)

Śliczny! i przepraszam, ale wygląda jakby palił fajkę :zawstydzona/y:

reklama
Przedstawiam i ja mojego dzidziolka. Nie mam skanera więc zdjęcie ze zdjęcia :)

Załączniki

• 2013-01-18-841.jpg
    2013-01-18-841.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
hej dziewczyny ja juz po wizycie lekarz fajnie pokazywal gdzie sa raczki serduszko nawet cos niby tam wystawalo ale powiedzial zeby sobie nie robic nadzieji bo narazie za wczesnie :)
wedlug usg to jest 13tydz i 6 dni :) na zdjeciu dobrze nie widac ale miara to juz 78mm
maluszek spal wiec zdjecie takie sobie :)

a oto moj Maly Wielki czlowiek :)
21012013007.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry