reklama
Dziewczyny - dzięki za relacje z wizyt Gratuluję Wam! Zdjęcia piękne
Mój lekarz też należy do tych, którzy ok. 20 tygodnia mówią - twierdzi, że wcześniej to trochę zgadywanka w sumie wolę poczekać i mieć większą pewność niż się nastawiać. Jest mi wszystko jedno - ale nie chciałabym żyć myślą o jakiejś płci a potem - niespodzianka Ale wiadomo, że takie rzeczy się zdarzają
Mój lekarz też należy do tych, którzy ok. 20 tygodnia mówią - twierdzi, że wcześniej to trochę zgadywanka w sumie wolę poczekać i mieć większą pewność niż się nastawiać. Jest mi wszystko jedno - ale nie chciałabym żyć myślą o jakiejś płci a potem - niespodzianka Ale wiadomo, że takie rzeczy się zdarzają
Pyśka_:)
Szczęśliwa :)
Kasia ja ostatnio Klan oglądałam, a tam mały Stefanek ubrany w różowe ciuszki!
Co do wożenia dziecka jak najdłużej w gondoli, to potem pojawia się też problem tego, że dziecko jest coraz większe i tym samym bardziej zainteresowane światem przez co nie chce leżeć w zabudowanej gondoli oglądając tylko daszek!
Co do wożenia dziecka jak najdłużej w gondoli, to potem pojawia się też problem tego, że dziecko jest coraz większe i tym samym bardziej zainteresowane światem przez co nie chce leżeć w zabudowanej gondoli oglądając tylko daszek!
ellenaa
Początkująca w BB
Gratulacje dziewczyny, piękne są wasze maluszki!
Zdjęcie z dzisiejszego USG, dzidziuś ma 7,3 cm i wg. usg jest starszy o tydzień. Lekarz nie chciał strzelać co do płci, milczał jak zaklęty :-) Przezierność karkowa 1,7, kość nosowa obecna, przepływy i rytm serduszka w normie. Nic tylko gnać na zakupy :-) Barwy neutralne rzecz jasna :-)
Mam pytanie o wiek ciąży, już drugi raz wyszło, że jest o tydzień starsza, to w takim razie mogę mówić, że jestem już w 13t5d? Daty porodu mam wpisane dwie, 25.07 i 20.07, już się gubię.
Zdjęcie z dzisiejszego USG, dzidziuś ma 7,3 cm i wg. usg jest starszy o tydzień. Lekarz nie chciał strzelać co do płci, milczał jak zaklęty :-) Przezierność karkowa 1,7, kość nosowa obecna, przepływy i rytm serduszka w normie. Nic tylko gnać na zakupy :-) Barwy neutralne rzecz jasna :-)
Mam pytanie o wiek ciąży, już drugi raz wyszło, że jest o tydzień starsza, to w takim razie mogę mówić, że jestem już w 13t5d? Daty porodu mam wpisane dwie, 25.07 i 20.07, już się gubię.
Załączniki
Ostatnia edycja:
mgielka2008
Fanka BB :)
cięzko dojść ellena, z Oliwią jak byłam w ciąży, to na jednym usg ciąża wyglądała na starszą a na kolejnym już na młodszą, może poczekaj na kolejne usg czy to potwierdzi, choć powiem ci że według mojego lekarza przyrasta dzidzia moja prawidłowo do tygodnia a miałam 12tydz 6 dzień w poniedzialek i bobo miało 6,8 cm czyli jest mniejsze od twojego więc wychodzi pewnie na to że faktycznie twoja ciąża jest starsza
justyna3003
Fanka BB :)
Servi ja jeszcze nie miałam-będe miała w piątek.
Badanie powinno być wykonane między 11 a 14 tyg.
Badanie powinno być wykonane między 11 a 14 tyg.
H
Huuuura
Gość
servi- ja jeszcze nie miałam USG przez brzuch. W piątek idę na prenatalne to może będzie moje pierwsze takie.
reklama
Podziel się: