reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

hej ja juz po wizycie:-) wszystko jest ok dzidzius machal rekami i nogami.niestety zdjecia Usg nie mam.ale lekarz zmierzyl dzidziusia i ma 7.69cm nie wiem czy to dobra miara czy nie jak na 14 tydz ciazy. coz wizyta byla nawet calkiem spoko ale spotknie z polozna ktora uzupelniala mi karte przed wizyta do najmilszych nie nalezala.:no: za kazdym razem kiedy mam do niej isc po prostu az mnie skreca.zastanawiam sie czy nie przepisac sie do innego lekarza

reklama
całe badanie ryczałam wogóle się uspokoić nie mogłam! Jak mi powiedziała że wszystko co można było wycisnąć z badania jest w porządku to już wogóle pękłam i lało się strumieniem :)
Liczyłyśmy paluszki, słuchałyśmy serduszka, ma śliczny profilek zupełnie jak Patryś :) No i lekarka twierdzi że dziewczynka ale nie na 100% oczywiście. Ja troche nie wierze bo ja widziałam siurka :p No ale zobaczymy na nic sie zupełnie nie nakręcam. :happy::happy::happy:

ja też już po :-)moje dziecko miało czkawkę i skakało jak szalone-nic nie dało sie zmierzyć-jedyne co to widać kość nosową-lekarz powiedział, że nie będziemy Go dziś męczyć jak w środę to samo badanie w Katowicach będzie trwało z 30min.Mąż wreszcie uwierzył w Nasz CUD !
Maluch ma 6,13cm, a nogi długie jak tyczki, profilek też śliczny-same zobaczcie i powiedźcie ;-)

reklama
Do góry