hej ja juz po wizycie:-) wszystko jest ok dzidzius machal rekami i nogami.niestety zdjecia Usg nie mam.ale lekarz zmierzyl dzidziusia i ma 7.69cm nie wiem czy to dobra miara czy nie jak na 14 tydz ciazy. coz wizyta byla nawet calkiem spoko ale spotknie z polozna ktora uzupelniala mi karte przed wizyta do najmilszych nie nalezala. za kazdym razem kiedy mam do niej isc po prostu az mnie skreca.zastanawiam sie czy nie przepisac sie do innego lekarza
reklama
Cat Ballou
Fanka BB :)
Ja już po. Wszystkie parametry w normie uffffffff
crl 6,22 cm :-)
crl 6,22 cm :-)
P
pinio25
Gość
Cat------cudowna wiadomość:-)
Cat Ballou
całe badanie ryczałam wogóle się uspokoić nie mogłam! Jak mi powiedziała że wszystko co można było wycisnąć z badania jest w porządku to już wogóle pękłam i lało się strumieniem
Liczyłyśmy paluszki, słuchałyśmy serduszka, ma śliczny profilek zupełnie jak Patryś No i lekarka twierdzi że dziewczynka ale nie na 100% oczywiście. Ja troche nie wierze bo ja widziałam siurka No ale zobaczymy na nic sie zupełnie nie nakręcam.
Liczyłyśmy paluszki, słuchałyśmy serduszka, ma śliczny profilek zupełnie jak Patryś No i lekarka twierdzi że dziewczynka ale nie na 100% oczywiście. Ja troche nie wierze bo ja widziałam siurka No ale zobaczymy na nic sie zupełnie nie nakręcam.
P
pinio25
Gość
Cat---wzruszyłam się Cudnie kochana:-)
justyna3003
ja też już po :-)moje dziecko miało czkawkę i skakało jak szalone-nic nie dało sie zmierzyć-jedyne co to widać kość nosową-lekarz powiedział, że nie będziemy Go dziś męczyć jak w środę to samo badanie w Katowicach będzie trwało z 30min.Mąż wreszcie uwierzył w Nasz CUD !
Maluch ma 6,13cm, a nogi długie jak tyczki, profilek też śliczny-same zobaczcie i powiedźcie ;-)
Maluch ma 6,13cm, a nogi długie jak tyczki, profilek też śliczny-same zobaczcie i powiedźcie ;-)
P
pinio25
Gość
justynka a tak się martwiłaś:-( rzeczywiście piękny maluszek:-)
reklama
Podziel się: