reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

witam sie z z góry przepraszam że przebieg z wizyty i usg nie opisze w odpowiednim wątku ale poprostu nie lubie pisać na kilku wątkach.
Wkurzyłam się na usg ponieważ lekarz był wredny najpierw coś syczał pózniej tym urządzeniem od usg jeżdził mi tak mocno po brzuchuże ało co nie krzyknełam z bólu.:no:Słyszałąm tylko serduszko i to tylko przez około 5 sekund dzidzi nie widziała bo ekran żle był ustawiony.pózniej zrobił tylko zdjędzia przeklinał na drukarkie którą miał zepsutą.normalnie całą sie ze strachu trzęsłam.Ale na szczęscie na końcu powiedział że wszystko jest OK.
Od razu po usg poszłam na wizyte i dzidzia jest młodsza z usg o 4 dni niż z miesiaczki ale mówiła ze to normalne.

edit. przeniosłam do działu wizytowego, żeby był porządek :)
kota.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!!!
i dziękuję za trzymanie kciuków :) oczywiście ich moc była ze mną :)

na wizycie wszystko super, jestem zdrowa, jak koń, dzieć też, ma prawie 8cm długości od czubka główki do pupy (gigancik mały!!), serduszko pracuje, narządy wewnętrzne na swoich miejscach. No i na 99,9% będzie CÓRA :) ostatecznie potwierdzi na połówkowym, ale ja też tam raczej siusiaka dziś nie widziałam.

Zobacz załącznik 530877Zobacz załącznik 530878

Ostatnia edycja:
Kota, Pyska, Mgielka i wszystkie pozostałe dziewczyny Gratuluję udanych wizyt i zdrowych dzieciaczków :-)
Kurcze strasznie dużo tych dziewczynek ;-)
Mam nadzieję, że dla mnie zachowa się jeszcze jedna :cool2::-D

A oto moja dzidzia :) zdjęcie z zeszłego tygodnia :) 408590_471875766204423_843067593_n.jpg

reklama
Do góry