reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Justyna ja tez w piątek :) o 13;40 w srode wizyte mam wiec nadzieje mam ze chociaz podejrzy na sekundkę czy wogóle mam po co iść w piatek ;/ tfu tfu

reklama
To i ja się melduję po usg. Młode ma prawie 5 cm, ZDROWE, ruchliwe i podobne z profilu do starszej siostry ;) Termin z USG zgodny z OM (w 7 tygodniu był 5 dni późniejszy).
Nie pytałam nawet o płeć. Poczekam do połówkowego.
Później wrzucę zdjęcia.
Ale się cieszę!!!

Gratki ogromne kolejnym szczęśliwym i uspokojonym mamusiom. To teraz oby do połówkowego ;-)

kota - mam nadzieję, że i ty wrócisz dziś z informacją o płci. Oczywiście zdrowie najważniejsze, ale ta ciekawość kogo nosimy... ;-)

Hej dziewczyny!!!:-D

Pyśka gratuluję superowego Brzdąca!

Kota napisz koniecznie jak poszło na dzisiejszej wizycie! mam nadzieję,że dzidziuś przede wszystkim zdrowy...ale i,że dowiedziałaś się kto u Ciebie mieszka :-)

Ja wrzucam zdj z moim maleńkim mężczyzną...Nawet nam na dolnym fot kiwa rączką! Kochany Bąbelek <3

Nasze Serduszko &#9825;_01.jpg

reklama
Do góry