reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
powiem wam że jakoś mi uśmiech z buzi nie schodzi jak myślę o dziecku jako o dziewczynce , naprawdę ... zawsze chciałam mieć siostrę a jestem jedynaczką, córa też będzie przeszczęśliwa, mąż jakoś też to przyjął, że mu pasuje (skomentował, że: więcej rączek do głaskania jego hahah - ten to w każdej sytuacji znajdzie dobre strony ;-)
a już głaszcze brzuszek ze słowami: moja niunia, moja... oj jak mi dobrze jestem taka szczęśliwa
no i że wszystko ok to najważniejsze

Mgiełka to cudownie. Ja jeszcze tyleee musze czekac na to genetyczne! Chyba szybciej w psychiatryku jednak wyladuje. Ja nawet nie licze poznac teraz płeć bo i tak bym raczej nie była przekonana. W poprzedniej ciąży byłam w 100% pewna że chłopiec bo miałam amnio wiec nie bylo opcji pomyłki 46 XY :) Teraz nie wiem czy wogóle uwierze na podstawie usg ;] Oby genetyczne wyszło dobrze! Juz chyba tylko ja zostałam więc proszę Was wszystkie Cioteczki - trzymajcie za nas kciuki w piatek.

reklama
wiecie, ja to stwierdzenie że dziewczyna to też traktuje z przymrużeniem oka, ten sam lekarz z Oliwią twierdził, że chłopak, wiec luzik, dlatego kupiłam dziś żółty kocyk nie różowy, jednak ja też czuje że dziewczyna, poza tym jak rozkraczyło dziecie nóżki, to zrobił przybliżenie no i cholercia widać wargi sromowe, lekarz stwierdził, że żadko się tak ładnie dzieciątko pokazuje, więc raczej baba, no chyba że siusiak taki mały że aż nie widoczny hahah
zmykam podłogi myć no i po Oliwię , potem do koleżanki też cięzarnej 23 tydzien też baba hihi mam być, fajnie bo oddawałam jej kupę rzeczy po Oliwi ona ma córkę pare miesiący młodszą i dużo drobniejszą od mojej córy, a teraz jak u niej wyszło, że dziewczynka będzie to nawet nie pytałam już o te ubranka ( wcześniej było ustalone że jak jej córa wyrośnie to mi odda i albo zatrzymam albo komuś się znowu da do noszenia ) ale teraz już nie miałam śmiałości o tym mówić, bo wyszło u niej że dziewczynka ale jak dziś się dowiedziała, że u mnie będzie też najprawdopodobniej córa, to powiedziała, że luty marzec będzie segregować, to jej mąż mi podrzuci te ubranka bo juz duzo sie nazbierało
;-)
luz, zawsze to troche kasy do przodu o ile ubranek niemowlęcych tam nie ma, natomiast jest kupa na 12 miesięczną dziewczynkę, 2 letnią, 3 letnią kurcze a te ubranka są dość drogie więc fajnie by było jakby oddała

Do góry