reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Nie bo dzidziolek chyba jak się zorientował że jest podglądany to rączką zakrył twarz, zrobił fiku miku i oglądaliśmy plecki :-D

reklama
no jestem
USG ok, dziecko bardzo się ruszało , długo musiał naciskać i wogóle żeby pokazało nosek, tą bruzdę karkową i coś tam jeszcze....

jakoś wydaje mi się że inni lekarze robią bardziej szczegółowe te USG ale może się myle, lekarz powiedział, że na tym etapie ciąży wszystko w porządku, żadnych wad genetycznych nie uwidoczniono,

aaaaaaaaaaa i pokazało co na 90% ma między nogami, raczej będzie druga baba hhahahah, czas pokaże może to się zmieni, ale jest mi tak wszystko jedno że szok, mąż jakoś też to przyjął ze śmiechem, aby zdrowe było, a tak w sumie, Oliwia będzie miała siostrę, może to fajniej nawet dla niej... sama nie wiem, nno i ogromny plus że dużo rzeczy po Oliwi będzie hihi, a ja właściwie nie liczyłam na chłopca, cały czas myślałam aby zdrowe, no i niech będzie baba a co tam,

Milena albo Anastazja ... moja kochana
wink2.gif

Zobacz załącznik 530595

Do góry