reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Joanno, gratuluję udanej wizyty, piękne zdjęcie, super, ze coreczka sie ujawnila :)
coraz wiecej maluszkow o zidentyfukowanej plci, jest szansa i nadzieja, że i ja się dowiem w poniedziałek kto tam zamieszkałw moim brzuchu.

reklama
Witajcie Kochane!!!:-D

Dawno tu nie byłam...ale dziś mam cudowną wiadomość!!! Otóż wczorajsza wizyta uspokoiła mnie bardzo.Lekarz oznajmił,że Maluszek jest zdrowy,nie ma żadnych wad genetycznych...Przezierność karkowa dobrze,kość nosowa widoczna,serce wspaniale bijące.Mierzy 10cm.Na usg nawet nam pokiwał,uniósł rączkę do góry.W ogóle taki słodki na tych zdjęciach :-)

A co najbardziej mnie zszokowało...Dowiedzieliśmy się z mężem,że spodziewamy się małego FACECIKA!!! :tak:
Prawie spadłam z kozetki,bo nie byłam przygotowana na to,iż dowiem się już teraz jaka jest płeć!Ha ha,ale był ubaw.13 tydzień a tu mieliśmy jak na dłoni małego Bąbelka :-p tak,więc Malutki do wstydziuchów nie należy hi hi...
Niedługo wstawię jakieś fotki małego Brzdąca...:-)

reklama
Do góry