reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Jutro czwartek więc po 3 dobach będzie niedziela ;/ zostanę pewnie do poniedziałku :( choć mogli by mnie wypuścić w piątek a niech w wypisie walną że leżałam choćby tydzień...

reklama
Pysiulek Kochana napewno bedzie dobrze trzymam kciuki , sciskam mocno i przesyłam gorace buziaki :*:*:*

Gratuluje wizty Mamusie:D Śliczne Bąbelki

Prija gratuluję wizyty, no a na następnej wizycie chyba dzidziuś już pokaże co tam ma między nóżkami:tak: Musisz ładnie poprosić.
Pyśka trzymam kciuki abyś szybko wyszła, dobrze że dzidziuś zdrowy.
Mama gratuluję bliźniaków, jesteś już doświadczona mamusią więc dasz radę:)
Izula gratuluję córeczki, kawał baby już z niej:tak:

Pyska kochana nasza, wiem ,ze Ci ciezko zostawic m=synusia, ale dobrze,ze Cie wezma do szpitala sprawdza co i jak dokladnie, porobia badania i bedziesz spokojniejsza zobaczysz!!!!! No i ogromnie sie ciesze,ze z malenstwem ok....trzymaj sie dzielnie kochana:**** mega buziaczki i przytulaski:*****

Prija, Izula super ,dzieciaczki cudowne:***

Mamuska GRATULUJE blizniakow.....:***

Mgielka nie stresuje sie:) Rozyczka byla z nami od samego poczatku i wtedy czesciej sie pojawiala...teraz raczej sporadycznie....masz prawo jej nie pamietac....i sie jeszcze tez czasem niektore osoby "niezgadzaja" :sorry:

Kobietki no same super wiadomosci
Mama hehe blizniaki hurra :-D

Pysia pojdziesz zbadają ,poleżysz i do domku ,a lepiej niech sprawdza co tam sie dzieje tak???jak bedzie ok to w poniedziałek domek ,dasz radę :*

Dziewczyny, piękne macie dzieciaczki!!!
Pyśka, trzymam mocno kciuki!
Ja czekam na poniedziałkową wizytę - kończę wtedy 12 tc

Hej:-)
Prija-----cudny dzieciaczek:-)
Izula------córeczka, hmmmm zazdroszczę:-D

mama-------ja jestem z bliźniąt jednojajowych:-D gratuluję:-D:-D:-D

Pyśka------z Tobą jestem całym sercem w tym szpitalu:tak: niech cię przebadają to może będziesz miała luz do końca ciąży:-) trzymam kciuki za Was:-)

mama - gratulacje! To musi być super mieć rodzeństwo bliźniaka :-)

Izula - gratuluję córeczki! I rzeczywiście duża z niej już dziewczynka :tak:

ja byłam wczoraj na usg szczegółowym
nasza Córeczka ma się świetnie
jest mega ruchliwa i zdrowo rośnie :-)
DSC07841aaa.jpg

reklama
Do góry