reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Jutro czwartek więc po 3 dobach będzie niedziela ;/ zostanę pewnie do poniedziałku :( choć mogli by mnie wypuścić w piątek a niech w wypisie walną że leżałam choćby tydzień...

reklama
Pysiulek Kochana napewno bedzie dobrze trzymam kciuki , sciskam mocno i przesyłam gorace buziaki :*:*:*

Gratuluje wizty Mamusie:D Śliczne Bąbelki

Prija gratuluję wizyty, no a na następnej wizycie chyba dzidziuś już pokaże co tam ma między nóżkami:tak: Musisz ładnie poprosić.
Pyśka trzymam kciuki abyś szybko wyszła, dobrze że dzidziuś zdrowy.
Mama gratuluję bliźniaków, jesteś już doświadczona mamusią więc dasz radę:)
Izula gratuluję córeczki, kawał baby już z niej:tak:

Pyska kochana nasza, wiem ,ze Ci ciezko zostawic m=synusia, ale dobrze,ze Cie wezma do szpitala sprawdza co i jak dokladnie, porobia badania i bedziesz spokojniejsza zobaczysz!!!!! No i ogromnie sie ciesze,ze z malenstwem ok....trzymaj sie dzielnie kochana:**** mega buziaczki i przytulaski:*****

Prija, Izula super ,dzieciaczki cudowne:***

Mamuska GRATULUJE blizniakow.....:***

Mgielka nie stresuje sie:) Rozyczka byla z nami od samego poczatku i wtedy czesciej sie pojawiala...teraz raczej sporadycznie....masz prawo jej nie pamietac....i sie jeszcze tez czasem niektore osoby "niezgadzaja" :sorry:

Kobietki no same super wiadomosci
Mama hehe blizniaki hurra :-D

Pysia pojdziesz zbadają ,poleżysz i do domku ,a lepiej niech sprawdza co tam sie dzieje tak???jak bedzie ok to w poniedziałek domek ,dasz radę :*

Dziewczyny, piękne macie dzieciaczki!!!
Pyśka, trzymam mocno kciuki!
Ja czekam na poniedziałkową wizytę - kończę wtedy 12 tc

Hej:-)
Prija-----cudny dzieciaczek:-)
Izula------córeczka, hmmmm zazdroszczę:-D

mama-------ja jestem z bliźniąt jednojajowych:-D gratuluję:-D:-D:-D

Pyśka------z Tobą jestem całym sercem w tym szpitalu:tak: niech cię przebadają to może będziesz miała luz do końca ciąży:-) trzymam kciuki za Was:-)

mama - gratulacje! To musi być super mieć rodzeństwo bliźniaka :-)

Izula - gratuluję córeczki! I rzeczywiście duża z niej już dziewczynka :tak:

ja byłam wczoraj na usg szczegółowym
nasza Córeczka ma się świetnie
jest mega ruchliwa i zdrowo rośnie :-)
DSC07841aaa.jpg

reklama
Do góry