reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

A i jeszcze, że mała jest odrócona jednak główką w dół, a nie tak jak myślłam w poprzek. W ogóle jej nie czuje na dole a po bokach:eek:. Przepisał jakieś tabsy na enemie 32zł, no szlag takie drogie, bo mam 10,2.

reklama
Edyta, winogronka mniam! I gratuluję super wieści! Malutka co raz większa ;) I Już się szykujesz, za niecały miesiąc będziesz miała swoje Maleństwo :) Dobrze,że doktorek rozsądny. Bajecznie, obyśmy wszystkie zawsze takie wieści z wizyt miały:-)

A i jeszcze, że mała jest odrócona jednak główką w dół, a nie tak jak myślłam w poprzek. W ogóle jej nie czuje na dole a po bokach:eek:. Przepisał jakieś tabsy na enemie 32zł, no szlag takie drogie, bo mam 10,2.

Noo czujesz po bokach bo Cię nogami tam kopie ;D i rączkami ;D na dole ma główkę więc za bardzo nie ma Cię tam czym walnąć ;D ja też małą czuję tylko z boku albo w żebrach ;D

Cieszę się, że przynosicie takie dobre wieści!

Pysia, ale wiesz, takie wybulenia z jednej jak i z drugiej strony, myślałam że to małej dupcia i główka:szok:, a ona mi nóżki wypycha. Jedynie co mi się nie zgadzało to czkawka na samym dole, i jak głupia się zastanawiałam jakim ona sposobem czka na dole:-D.

Ha ha fajnie jak dupkę wypycha, co?? Mi czasem mała się odpycha tak, że w prawej strony mam wywalone nogi a z lewej dupkę i mam wtedy kwadratowy brzuch :-D a czasem to aż mnie szczypie skóra ;D

Ja zawsze o wagę pytam bo nauczyli mnie w pierwszej ciąży, że dziecka na tym etapie nie da się zmierzyć długościowo ;D

W końcu dotarłam do domu po wizycie:happy2:
Szyjka dalej się skraca, ale lekarz powiedział, ze w takim tempie jest ok:) rozwarcie pomału się robi. MAm dalej leżeć, brać leki, za 2 tygodnie kontrola, więc oby do niej wytrzymać! I będziemy wtedy myśleć czy rodzimy szybciej czy jeszcze wytrzymamy. Powiedział mi nawet, ze 2 tygodnie mam leżeć a potem, to mogę ganiac gdzie mi sie podoba :)He he:) Chyba miał dziś lepszy humor :happy2:
Padam na twarz, dojazd i odczekanie swojego w kolejce dały mi dziś w kość :(

reklama
Do góry