reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
justyna &&&&
dziewczyny za udane wizyty mega gratulacje:):)

hm no własnie winogrono powoduje tez anemię:) ja też mam 10,2 i dalej żelazo mam łykać

he he:)
wizytę mam 7 czerwca, lekarz powiedział, ze wtedy mogę już robić co chcę:) Ale chciałabym tak do 13 czerwca wytrzymać, a im dłużej da radę tym lepiej. Teoretycznie mam termin na 4 lipca,ale i tak pewnie nie wytrzymamy :) już nawet nie chcę tyle czekać:sorry2:
Dziś mi się śniło, że Franio urodził się śliczny i zdrowy:-) tylko z moim noskiem, a na USG 4D widać było, ze ma nosek po Mężu mym, bidulek się zmartwił jak mu powiedziałam:happy2: nawet zapytał czy to możliwe żeby małemu nosek się zmienił:szok: he he Dumny jak paw, że nosek po tatusiu będzie:-)

Ja mam nadzieję, ze moja córcia nie będzie miała noska po tatusiu :szok: bo będziemy musieli dać doktorowi Szczytowi zarobić :szok::-D

hehe mój Krzyś też ma nosek po tatusiu - NIESTETY... już w 12 tc lekarka powiedziała, że ogólnie to płód jest mały, ale gdyby tylko po nosku mierzyć to byłby 2 tyg starszy :-D

reklama
Do góry