reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

Lopop - super, duża dziewczynka

Justynka - spokojnie, nerwy nic nie pomogą. Tylko spokój nas uratuje, a prawda jest taka, że po studiach medycznych jest trudniej ;)

My też wyprzedzamy suwaczek o tydzień. Termin na 6 lipcego wg om, ale chyba będziemy szybciej na świecie i to w czerwcu. No chyba, że mój książę z łaski swojej odwróci sie o 180 stopni :), bo na razie siedzimy główką do góry :p

reklama
Justynka, no trzymaj się kobietko.. A co z tym wczorajszym doktorem? Nie odezwał się jeszcze?
no tyle co z nim wczoraj rozmawiałam przez tel to mówił, że nie jest źle...że równie dobrze mogło to być spowodowane właśnie błędem w pomiarze bo różnica jest zaledwie 0,2... ale mówił, żeby mu przesłać skany że sobie to naocznie zobaczy-no ale wiem, że dziś w krakowie ma jakieś mianowanie na zastępcę profesora Reronia-więc może nie ma do tego głowy.
Całe szczęście jutro będzie przyjmował w mojej mieścinie więc jak się nie odezwie do jutra to się tam przejdę z tymi wynikami w ręce niech popatrzy-muszę jakś do jutra przeżyć !!! pocieszać się myślą że KTG jest w normie, ale chyba zdecyduję sie jednak na ten pobyt na oddziale na początku czerwca bo ja już świra dostaję z tym wszystkim-nie ogarniam zwyczajnie:baffled:

Jutro kontrola u gina :( Bardzo się stresuję... Mam nadzieję, że moja szyjka nie wariuje... 2 tyg temu nie miała nawet 2 cm:/ Boję się, że jeszcze bardziej się zmniejszyła i lekarz wyśle mnie do szpitala.... Siedzę już jak na szpilkach, a wizyta jutro o 10.

justynko wiem że już ręce opadają
ale nie myśl tyle, nie dręcz się bo to szkodzi Maleństwu
porozmawiaj z lekarzem tak szczerze niech ci doradzi oddział albo w domku

wiesz że damy radę już przeciez tak nie dużo zostało

Ja to wiem...że już niedługo, ja tylko panikuję, żeby się te przepływy nie zamknęły, żeby nie było niedotleniena, żeby mały rósł...a dziś wpadłam już w jakąś totalną histerię...siedzę, płączę i nie umiem się opanować:baffled:

Ja to wiem...że już niedługo, ja tylko panikuję, żeby się te przepływy nie zamknęły, żeby nie było niedotleniena, żeby mały rósł...a dziś wpadłam już w jakąś totalną histerię...siedzę, płączę i nie umiem się opanować:baffled:
wiem najgorzej dobija ta niepewność
i wiem że każda chce dla swojego dziecka jak najlepiej
to tez hormony dają znać o sobie
mów sobie jeszcze dwa tygodnie, kurcze mi juz szybko leci ten czas a tobie

ja ostatnio nie mam za dużo czasu na myślenie bo co chwile coś się u mnie dzieje, komunie, wyjazdy, jutro przedstawienie na Dzień Matki, w sobotę wyjazd na konkurs z synem w niedzielę znowu komunia i pewnie stąd nie myślę tyle chociaz mój brzuch mi strasznie opadł już wszyscy mi to mówią a powinnam się jeszcze troche pooszczędzać

Justyna glowka do góry kochana:* raz dwa i jutro sie wszystkiego dowiesz:* trzymam mocno kciuki i jeszcze mocniej przytulam:***

Lopop czAsem tak właśnie lepiej, jak sie dużo dookoła dzieje, bo człowiek nie myśli tyle a i czas szybciej leci... Kochane z każdym dniem nasze malenstwa są większe, silniejsze i my dla nich tez silne być musimy:*

Sieczunia za Ciebie tez trzymam mocno kciukasy:*

reklama
Do góry