reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

dziewczyny gratulacje udanych wizyt!!!!:-)

apropo podobieństwa dzieci do rodziców : mój M na początku cały tata a teraz tylko siusiaka i palce u stóp ma po tacie :-D

reklama
Dziewczyny mam pytanko, czy Wasi ginekolodzy robili Wam posiew na paciorkowca? Czytałam, ze powinno go sie robić w 34 tc, ja byłam teraz na wizycie(34 tc) i nie miałam robionego tego badania... za 2 tyg kontrola i też nic nie wspominał o tym badaniu:crazy:

Dziewczyny mam pytanko, czy Wasi ginekolodzy robili Wam posiew na paciorkowca? Czytałam, ze powinno go sie robić w 34 tc, ja byłam teraz na wizycie(34 tc) i nie miałam robionego tego badania... za 2 tyg kontrola i też nic nie wspominał o tym badaniu:crazy:

Tak ja miałam robionego paciorkowca(GBS) teraz na wizycie, i dostałam jeszcze do zrobienia HBS.

mi lekarz zapowiedział, że na gbs w 35. tyg i to u mnie na następnej wizycie będzie :tak: i niczego nie kazał kupować czy przynosić ;-)

gratuluję udanych wizyt :-)

a lekarz sam Ci to zaproponował, czy musiałaś się dopominać? Kupowałaś te patyczki do wymazu? Płaciłaś coś?? czy to badanie jest na NFZ??

Lekarz sam zrobił badanie, chodzę prywatnie na wizyty,patyczka nie musiałam kupować tylko sama musiałam zawieść go do laboratorium w szpitalu, koszt 27 zł, a za hbs 20 zł. Na fundusz niestety nie wiem czy robią bezpłatnie.

wydaje mi się, że nie będzie za późno... mój lekarz w sumie powiedział mi o tym badaniu tylko dlatego, że o nie spytałam, ale on raczej wszystkiego pilnuje, więc pewnie po prostu na wizycie by mi powiedział ;-) ja jadę jak będę mieć 35t2d

reklama
Do góry