reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG :)

reklama
Świeże newsy po wczorajszej wizycie...

Mała się odwróciła !!!! i główką jest już w kanale rodnym ... waży 2200 g i ma się dobrze :)

teraz zależy dużo od mojego męża czy urodzę wcześniej , jak będziemy szaleć to urodzę w połowie czerwca a jak bedziemy grzeczni to powinno być w terminie.

Justyna trzyma kciuki za lepsze wieści.
siwiutka- fajnie że z małą wszystko dobrze i że już się odwróciła główką.

Justynko musi być dobrze i będzie, kciuki zaciśnięte.

Siwiutka gratki.

Ja też po dzisiejszej wizycie. Nawet o czasie była.
A więc załamałam się bo +3kg przez miesiąc do przodu:zawstydzona/y:, a to wszystko przez winogrona różowe, które wcinam codziennie wieczorem właśnie od miesiąca:-D, wytłumaczyłam sobie aż mi lżej:-p, ale jak to doktorek powiedział, jestem szczuplutka wiec jest dobrze.
Malutka waży 2316, wiekowo 33-34tydz, czyli idealnie. Wody i to wszystko w srodku ok. Za dwa tyg mam pobranie posiewu i wtedy mam mu dać odpowiedź jak rodze, czy sn czy cc. Ale już mu zasugerowałam, że ze względu na moje dolegliwości a raczej dolegliwość chcę cc, potwierdził mój wybór:tak:. Więc za dwa tyg świstek do ręki i gadamy o konkretach:-).

reklama
Justyna trzymam kciuki wszystko będzie dobrze byle bez nerwów

Siwutka fajnie że mała się obróciła :-) no to możecie szaleć w końcu masz taki ładny suwaczek :-)

Edytka super że z malutką wszystko ok i się rozwija super wieści :-)

Ostatnia edycja:
Do góry