reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Hehe no pucki niezłe :-) Moja Hania też ma takie ale się nie pochwalę, bo to zwykłe usg i nie widać tak fajnie jak na 3d. Najważniejsze, że chłopak zdrowo rośnie !

Witajcie, wczoraj miałam wizyte u lekarza , ogólnie wszystko dobrze ale wyniki badań nia za bardzo bo mam anemie. Musze sobie lepiej zbilansowac diete i dodatkowo brac żelazo i za 3 tygodnie zobaczymy czy cos sie poprawi.

mariolcia
pyzaty, ale własnie takie pyzki sa słodkie :)
1,4 kg to prawie tyle co moja kruszyna!! :) kawał klocka hihi

a ja dziś byłam na glukozie i na czczo miałam wynik 106 mg, a potem nie podała mi, jutro sie dowiem. Ale martwi mnie to, bo na czczo miałam niezwykle wysoki! przeważnie mialam ok 70 a czasem nawet 50;/ a tu aż 106!
mój gin mnie ostrzegł że do 120 po glukozie ok, ale jesli powyżej to pójdę do szpitala na obserwację i szczegółowe badanie...
troche mnie to martwi i bede mysleć o tym do jutra pewnie aż wyników nie poznam...

ja dzisiaj też byłam na wizycie.
ogólnie wszystko ok, tylko powiedział że początki grzybicy widać więc dostałam clotrimazolum tabletki, globulki i krem. A oprócz tego to kazał mi dużo leżeć na lewym boku na problemy z oddychaniem. Małą też sobie podglądnełam, bo lekaż miał nowe usg 4d i przetestował ja na mnie bezpłatnie:) to widziałam jak córcia się uśmiecha.
Lekarz też powiedział że pochwa mi się obkurczyła:szok: prawdopodobnie przez brak seksu:zawstydzona/y: więc wygląda na to że sie nie wybronię przed nacięciem krocza:wściekła/y:

reklama
Do góry