agnus_81
Fanka BB :)
Też mam ten sam problem co do płci dziecka zawsze jak jestem u gina to mówi "na dzień dzisiejszy to jest dziewczynka, ale za bardzo się nie ciesz"...:-(Dziewczynki byłam dzisiaj na usg, dzidzia leży już główką w dół, przepływy w porządku, no i lekarz potwierdza, że dziewczynka, cieszę się,ale na 100%to będę pewna jak urodzę. Naczytałam się o przypadkach, że lekarz na każdym usg potwierdzał jakąś płeć a potem było wielkie zdziwienie, ale mam nadzieje że u mnie tak nie będzie i będę miała upragnioną córeczkę.
Waży 1800g i mówi,że na 32 tydz. to trochę za mało, ale że chłopaków urodziam też nie dużych(2900i 3300)to u mnie tak może być. Jedynie co mnie trochę martwi to mówi że głowka jest już bardzo nisko i u wieloródki nie powinno tak być i mam się oszczędzać i często leżeć. Mam nadzieję że nie rozsypie się za szybko. No i dziękuję Wam za kciuki.
Powiem Ci dokładniej po 30tyg ciąży, ale wiem że lekarze się też mylą z tym co się urodzi. Też chciałabym dziewczynkę więc chyba już się trochę nastawiłam, ale jak będzie chłopiec to też się będę cieszyć w końcu to pierwszy dzidziuś więc nie ma co wymyślać ważne żeby dziecko zdrowe było;-)
Więc jutro będę coś może więcej wiedzieć bo idę na wizytę.
I mam nadzieję że da mi l4 chodzące, bo jakieś 1,5 miesiąca temu miałam kontrol z zus-u a nie było mnie w domu