reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Asionek :-) super dzidziulek! Ciesze sie ze dobrze wszystko. Zeby sie tylko malec nie wyspal za bardzo w brzuchu i potem w kosc nie dal :-D Niesamowite to 3d jest ze tak ladnie widac.

reklama
Asiu,juz pisalam,ze sliczny!!!!
Gratulacje!!!!!:*

Gosiu,no ja jak mojego ogladalm w 3D to malo sie nie poryczalam...i jeszcze jak liczylam mu paluszki.....

dzieki dziewczyny :)
no fotka 3D super , nawet lekarz powiedzial , ze cudnie widac sliczna dzidzie :)
za duzo nie widzialam , bo male spalo mocno wtulone we mnie i nie chcialo wstac ;)) a specjalnie slodkie jadlam przed wyjsciem hehe

dzieki Karolina :)

aha wlasnie sie dopatrzylam , ze dostalam skierowanie na badania tokso i takie tam i jest tez badanie krwi na wykrycie wad :/ kurka myslalam , ze to USG wystarczy i mnie meczyc nie beda !! ehhh ciagle stres :(((

Asionek piękne zdjęcie! Śliczny maluch i najważniejsze, że wszystko dobrze. Czy ty też dostałaś skierowanie na PAPPA? Jeśli tak, to chyba jakaś ogólnopolska akcja :).

reklama
dziewczyny,ktore mialy usg genetyczne:
napiszcie mi,co dokladnie mialyscie badane na tym usg prenatalnym

ja mialam badane :czynnosc i budowa serca,mozg,czaszka,kregoslup,dlugosc,przeziernosc,kosc nosowa,brzuch,narzady,raczki,nozki

ponadto markery:wlasnie budowa kosci nosowej,niedomykalnosc zastawki trojdzielnej i przeplyw w przewodzie zylnym

czy badano Wam te w/w markery?????

odpowiedzcie plis....

Do góry