reklama
Asionek31
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny
no fotka 3D super , nawet lekarz powiedzial , ze cudnie widac sliczna dzidzie
za duzo nie widzialam , bo male spalo mocno wtulone we mnie i nie chcialo wstac ) a specjalnie slodkie jadlam przed wyjsciem hehe
no fotka 3D super , nawet lekarz powiedzial , ze cudnie widac sliczna dzidzie
za duzo nie widzialam , bo male spalo mocno wtulone we mnie i nie chcialo wstac ) a specjalnie slodkie jadlam przed wyjsciem hehe
K
karolina1978
Gość
Asionek super!Ciesze sie ze wszystko w porzadku.
Asionek31
dzieki Karolina
aha wlasnie sie dopatrzylam , ze dostalam skierowanie na badania tokso i takie tam i jest tez badanie krwi na wykrycie wad :/ kurka myslalam , ze to USG wystarczy i mnie meczyc nie beda !! ehhh ciagle stres ((
aha wlasnie sie dopatrzylam , ze dostalam skierowanie na badania tokso i takie tam i jest tez badanie krwi na wykrycie wad :/ kurka myslalam , ze to USG wystarczy i mnie meczyc nie beda !! ehhh ciagle stres ((
Marti_1984
Asionek31- superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fajnie że jest wszystko ok
Asionek31
Asionek piękne zdjęcie! Śliczny maluch i najważniejsze, że wszystko dobrze. Czy ty też dostałaś skierowanie na PAPPA? Jeśli tak, to chyba jakaś ogólnopolska akcja .
ale ja nie mieszkam w Polsce ))
dzieki dziewczyny
Anulka8700
Asionek sliczny bobas, normalnie jak ja ci zazdroszcze tych zdjec 3d i tego ze masz to juz za soba... ja jutro sie tyle wyczekam;-(
reklama
agadaria
dziewczyny,ktore mialy usg genetyczne:
napiszcie mi,co dokladnie mialyscie badane na tym usg prenatalnym
ja mialam badane :czynnosc i budowa serca,mozg,czaszka,kregoslup,dlugosc,przeziernosc,kosc nosowa,brzuch,narzady,raczki,nozki
ponadto markery:wlasnie budowa kosci nosowej,niedomykalnosc zastawki trojdzielnej i przeplyw w przewodzie zylnym
czy badano Wam te w/w markery?????
odpowiedzcie plis....
napiszcie mi,co dokladnie mialyscie badane na tym usg prenatalnym
ja mialam badane :czynnosc i budowa serca,mozg,czaszka,kregoslup,dlugosc,przeziernosc,kosc nosowa,brzuch,narzady,raczki,nozki
ponadto markery:wlasnie budowa kosci nosowej,niedomykalnosc zastawki trojdzielnej i przeplyw w przewodzie zylnym
czy badano Wam te w/w markery?????
odpowiedzcie plis....