reklama
elifit
Moderatorka
Asionek jaki piękny dzidziuś.. uszka mu widac tak fajowo Ja już się nie mogę doczekać 12.04 ahhhh też chce 3D. Mój miał tyle cm co twój dwa tygodnie temu.. teraz ma z 10 cm Boszzzz jak ja chcę go już zobaczyć
Nikitka mnie w maratonie nie ma? J mam wizytę 12go we wtorek.
lilou83
Fanka BB :)
usg nie wkleje,bo guzik widać,koleś ma niedokladną aparaturę,ale za tydzień pójdę w Pl na usg wiec moze bedzie lepszy obraz
moja dzidzia ma 4,5cm wszystko w normie,termin mi sie zmienił tylko o 1 dzień na 29.10...
ogólnie jestem zadowolona z mojej wizyty,zapisał coś na wymioty i mdłości,myślałam,ze bedzie gorzej...że sie nie dogadam...a nawet poszło..
robił jakieś pomiary ale ja nie wiem jakie,chyba przeziorność wyszła 1,4 ale nie jestem pewna ....
słyszałam serduszko,biło jak dzwon
moja dzidzia ma 4,5cm wszystko w normie,termin mi sie zmienił tylko o 1 dzień na 29.10...
ogólnie jestem zadowolona z mojej wizyty,zapisał coś na wymioty i mdłości,myślałam,ze bedzie gorzej...że sie nie dogadam...a nawet poszło..
robił jakieś pomiary ale ja nie wiem jakie,chyba przeziorność wyszła 1,4 ale nie jestem pewna ....
słyszałam serduszko,biło jak dzwon
Asionek31
Asionek sliczny bobas, normalnie jak ja ci zazdroszcze tych zdjec 3d i tego ze masz to juz za soba... ja jutro sie tyle wyczekam;-(
bedzie dobrze zobaczysz
Asionek jaki piękny dzidziuś.. uszka mu widac tak fajowo Ja już się nie mogę doczekać 12.04 ahhhh też chce 3D. Mój miał tyle cm co twój dwa tygodnie temu.. teraz ma z 10 cm Boszzzz jak ja chcę go już zobaczyć
zleci szybko ja nastepna wizyta 5.05.
a najchetniej to bym sobie kupila usg hehe i podgladala malucha )
Asionek, to USG miałaś robione przez powłoki brzuszne? Właśnie też się zastanawiam nad 3 D, tym bardziej, że wizytę mam dopiero 29.04. i już chętnie bym je zobaczyła
na poczatku przez chwile dowcipnie , a pozniej juz przez brzuszek i fotka jest przez brzuch robiona
juz super widac , sama w szoku bylam
moje dziecie sobie spalo i do tego dosc mocno sie wtulilo we mnie i gin nie mogl go podejrzec dobrze ale obudzic sie nie chcialo stad probowal i tak i tak zeby lepiej obraz zalapac
u mnie lekarz co wizyte na chwile wlacza 3D ogolnie ma super sprzet i ekran jak w kinie hehe ,moj maz ma super widoki zawsze
Asionek31
ooo o tym nie slyszalam fajna sprawa , ja bym chciala zobaczyc jak dzidzia sie rusza w koncu , a ta spi ciagle )
reklama
Nikitka25
No to podsumowując nasz maraton:
WTOREK - Asionek (9.45) , lilou83 (10.45)
Środa - Marti_1984 (15.00) ; Anulka8700 ( 18, może wcześniej )
CZWARTEK - aga2323 (10.40 angielskiego czasu); mikusia84r (12.00 ; +pappa)
PIĄTEK - anula2011
Kolejny tydzień otwierają:
PONIEDZIAŁEK (11.04) - gosiane
WTOREK - elifit
ŚRODA - Ivi1
Jeszcze kolejny:
PONIEDZIAŁEK (18.04) - AsiaKC
elifit dodana, jakby ktoś jeszcze sobie życzył pisać i się nie zrażać bo ja łatwo moge przeoczyć a fajnie wiedzieć kto i kiedy
WTOREK - Asionek (9.45) , lilou83 (10.45)
Środa - Marti_1984 (15.00) ; Anulka8700 ( 18, może wcześniej )
CZWARTEK - aga2323 (10.40 angielskiego czasu); mikusia84r (12.00 ; +pappa)
PIĄTEK - anula2011
Kolejny tydzień otwierają:
PONIEDZIAŁEK (11.04) - gosiane
WTOREK - elifit
ŚRODA - Ivi1
Jeszcze kolejny:
PONIEDZIAŁEK (18.04) - AsiaKC
elifit dodana, jakby ktoś jeszcze sobie życzył pisać i się nie zrażać bo ja łatwo moge przeoczyć a fajnie wiedzieć kto i kiedy