reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

No to rzeczywiście maratonik się szykuje :-D Trzymam kciuki za wszystkie wizytki!

Też idę w czwartek, ale to już będzie 3 tyg po prenatalnych, uff...

reklama
Dzięki dziewczyny. No tak to taki pierwszy namacalny dowód, że ono na prawdę tam jest :). i wije się, i kręci ii nawet nie wie że ktoś je podgląda:-).

No a jutro do południa trzymamy dalej, a potem jeszcze dalej i dalej :)

Nikitka Gratuluję :-)
Też wczoraj miałam wizytę i wszystko w jak najlepszym porządku.
Serduszko bije, przeziernosc 1,4 :-)
Ale tym razem maluszka mam nad wymiar spokojnego heheheeh mam nadzieję że przełoży się to na po porodzie :-D

Jeszcze raz gratuluję świetnych wieści po wizytach i trzymam kciuki za kolejne :tak:

u nas też wszystko w porządku :-) dzidziuś ma 35 mm, serducho bije jak szalone.
skaczę po brzuszku, macha rączkami... tak jakby machało do nas:-D
następna wizyta 30 kwietnia...

Mariolcia, Paulka gratulacje. Kamień z serca takie wyniki :). A obejrzeć własnego bobasa jak się rusza, majda łapkami, przekręca pupą eh...cos fantastycznego.

do tego maratonu zapisuje sie rowniez ja, mam usg w czwartek o 10.40 angielskiego czasu.Juz sie nie moge doczekac, troche mam obawy ale wierze ze bedzie dobrze.

reklama
na poczatek ciesze sie , ze ze wszystkimi dzeiciaczkami jest dobrze !! i wizyty udane :)

ja juz jestem po :) moj dr twierdzi , ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku :)
dzidzia ma juz 73,40mm ( jest troszke wieksza niz wskazuje tc od ostaniego @ )
ma dwie raczki i nozki , ktore maja 12,32mm
glowka 23,95mm
serduszko pieknie bije :)
plci nie poznalismy , bo dziecie spalo jak zwykle :)) juz sie nawet dr smial , ze taki spich , probowal go obudziac , ale nie dalo sie hehe

a tutaj fotka ogolna reszta to czesci ciala :)

6jUU7.jpg

sq9D9.jpg

Do góry