reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
No to podsumowując nasz maraton:

PONIEDZIAŁEK (04.04) - Ja (17.15), Mariolciaa (18.00)

WTOREK - Asionek (9.45) , lilou83 (10.45)

Środa - Marti_1984 (15.00) ; Anulka8700 ( 18, może wcześniej )

CZWARTEK - aga2323 (10.40 angielskiego czasu); mikusia84r (12.00 ; +pappa)

PIĄTEK - anula2011

Kolejny tydzień otwierają:

PONIEDZIAŁEK (11.04) - gosiane

ŚRODA - Ivi1

Jeszcze kolejny:

PONIEDZIAŁEK (18.04) - AsiaKC

To chyba najważniejsze badanie....mamy grupe wsparcia:-) będzie dobrze.

Ufffff....ja już po. Zaraz padne twarzą na podłogę po nieprzespanej nocy i emocjach. Mój mały (chyba chłopiec:) ) ma 6cm, przezierność 1,4 , dobrze działające serducho i jak lekarz pukał mój brzuch - skakał jak pchła :). No niestety mimo wielu prób nie udało się uwiddocznić kości nosowej więc we środe mam wrócić już na NFZ i od razu zrobić PAPPA. Mały jak tylko obracał się ładnie uwidaczniając profil natychmiast zasłaniał nos rączką i nic nie można było zobaczyć... łobuz - pewnie po tacie :). Jak cała reszta okazała się w normie aż mi łzy stanęły w oczach ze szczęscia.
Skany wrzucę jutro a teraz......ide spaaaać! Dzięki za kciuki!!!!!

No to teraz dziewczyny, które idą jutro - trzymamy kciuki i WOW zobaczycie w końcu swoje dzieciaki przypominające już zupełnie małego czlowieka a nie plame w plamie :)

Ostatnia edycja:
Nikitka super wieści...!!!! mały człowieczek już 6cm
Asionek trzymam kciuki idziemy z wizytami łeb w łeb

Mariolciaa jak tam??

reklama
Do góry