reklama
Z
zupkaogorkowa
Gość
a kiedy bedziesz wiedziec czy ch czy dz? pewnie ze szkoda, juz trzeci dzien walkuje ziemniaki z maslana
Klementinka
Fanka BB :)
gratuluje pomyslnych wiesci powizytowych, super czyta sie takie wiadomosci
Asionek31
Halo, jestem już po, młode mega spokojne, tak grzecznie leżało że aż miło popatrzeć :-) wszystko w normie :-)
super , ze wszystko jest ok !!
a no wlasnie jak moje tez takie malo ruchliwe to pewnie tez nie zobacze co ma miedzy nogami .. oby sie poruszalo troche )
Hej dziewczynki ja juz po wizycie wszystko ok. Dzidzius wymachiwal raczkami i nozkami i wogole podskakiwal sobie maz byl w szoku ze taki duzy juz i ze sie rusza Za 2 tyg genetyczne ale sprawdzil dzis przeziernosc bo jutro jest pelne 11 tyg i jest 1.5 wiec super jutro wkleje zdjecie bo pisze teraz z komorki.Nie chcialo mi sie uruchamiac komputera juz.
Z
zupkaogorkowa
Gość
Hej dziewczynki ja juz po wizycie wszystko ok. Dzidzius wymachiwal raczkami i nozkami i wogole podskakiwal sobie maz byl w szoku ze taki duzy juz i ze sie rusza Za 2 tyg genetyczne ale sprawdzil dzis przeziernosc bo jutro jest pelne 11 tyg i jest 1.5 wiec super jutro wkleje zdjecie bo pisze teraz z komorki.Nie chcialo mi sie uruchamiac komputera juz.
gratulacje
Nikitka25
Jaka cudowna i zdrowa atmosfera tu panuje oby dobra passa trwała. Asionek ja ide w poniedziałek po 17, dosyć późno ale to był najwcześniejszy wolny termin i chyba z tej meliski skorzystam . Będę trzymać kciuki za Ciebie we wtorek a reszcie dziewczyn mocno gratuluje bo chyba większość już po badaniach...zuch kobiety! :-)
A czy to usg (chyba genetyczne) jest jeszcze dopochwowe czy brzuszne? Mój chłopak nie może się już doczekać żeby zobaczyć bobasa, pójść i tak pójdzie ze mną ale może udało by mu się już być ze mną w gabinecie. A jakoś tak przy dopochwowym wolę byc sama z lekarzem. Ja do tej pory odczuwam dyskomfort u ginekologa mimo że jest super.
A czy to usg (chyba genetyczne) jest jeszcze dopochwowe czy brzuszne? Mój chłopak nie może się już doczekać żeby zobaczyć bobasa, pójść i tak pójdzie ze mną ale może udało by mu się już być ze mną w gabinecie. A jakoś tak przy dopochwowym wolę byc sama z lekarzem. Ja do tej pory odczuwam dyskomfort u ginekologa mimo że jest super.
reklama
Z
zupkaogorkowa
Gość
nie jest dopochwowe, dziecko jest juz na tyle duze ze mozna spokojnie zobaczyc wszystko przez powloki brzuszne
Asionek nie mam pojecia na jakiej podstawie lekarz kazal brac zelazo, czy chodzi o wyniki, czy mowia tak kazdej ciezarnej tu. uwazam jednak ze to dobry pomysl, bo miesa wcale nie jem
Asionek nie mam pojecia na jakiej podstawie lekarz kazal brac zelazo, czy chodzi o wyniki, czy mowia tak kazdej ciezarnej tu. uwazam jednak ze to dobry pomysl, bo miesa wcale nie jem
Ostatnio edytowane przez moderatora: