reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Zupka, sliczny maluszek! Taki prawdziwy, miniaturowy czlowieczek:tak: Super ze wszystko w porzadku, bo wszystkim stracha napedzilas wczoraj:tak:
Ivi. tez sie ciesze, ze Twoj maluszek sie ladnie rozwija:tak: Oby genetyczne tez wyszlo bez zarzutu:-)
Asionek, ja mialam tydzien temu usg u ginki , ale bez zdjec i takie krociotkie, wiec informacji nie mam za duzo o malenstwie; tylko ze ladnie rosnie (co tez mnie oczywiscie cieszy), w kazdym razie moja kruszyna tez sie leniwie poruszala i tylko sobie nozka machala, a tak to spokojnie...
W poprzedniej ciazy na polowkowym za to moja corcia to taki leniwiec byla ze sie nie chciala obrocic i nie mogli jej pomierzyc i chyba ze 4 podejscia mialam a w miedzyczasie kazali napic sie soku, albo kawy... nawet poszlam na spacer i pobiegalam przed szpitalem, a ona nic... i na drugi dzien mi kazali przyjsc i tez lipa, dopiero pod koniec badania jak juz mieli rezygnowac z pomiaru, to sie laskawie ruszyla:tak:
W kazdym razie mloda zdrowiutka sie urodzila jak rybka, ale ja mialam stresy ze cos nie tak, ze taka niemrawa:-) Widocznie taki temperament byl, bo teraz zwrot o 180 stopni:-)
A jak dzidzia za ruchliwa, zwlaszcza na tym etapie ciazy co my teraz (poki ma jeszcze duzo miejsca w brzusiu), to tez moze byc nie za fajnie bo trudno pomiary pobrac, wiec chyba czasem trzeba miec po prostu szczescie:tak:

reklama
Zupka gratulacje :-) Ja tez wlasnie po kolejnej wizycie, moj maniuszek ma 41 mm i jest sliczniuchny :-D:tak: Ma 2 raczki i 2 nozki i wsio na miejscu, serducho bije slicznie i jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D Kolejne usg na 13-go ( to na przeziernosc, czy jak to tam sie mowi, krew mi juz pobrali), juz sie nie moge doczekac :tak:

A no to super ze wszystko pieknie :) Ja juz sie jutra nie moge doczekac, zobacze mojego maluszka.

Moja mama mnie na kawe do miasta wyciagnela, taka piekna pogoda ze w ogrodku kawiarnianym posiedzialysmy. Normalnie az zal w domu siedziec.

dzieki jeszcze raz dziewuszki. oby u was tez bylo wszystko ok, ale przeciez nie moze byc inaczej ;)

Gosiane trzymam kciuki

Pryzybela najwazniejsze zby dobrze bylo wszystko , a jak bedzie spalo to sie trudno mowi :)) widocznie spiocha mam hehe

Gosiane zazdroszcze spacerku z mama !! tez bym chciala , a mama tak daleko... ale moze w na poczatku maja przyjedzie do mnie na troche :))

zupka śliczny dzidziak....gratuluję i bardzo się cieszę że wszystko oki doki....wczoraj nam strachu narobiłaś....martwiłyśmy się...łobuziaro.....

reklama
Do góry