reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

nie pociesze was ze czekanie bedzie krotkie i mile... ale wizyta jest do opanowania, choc w pewnym momencie mialam ochote zlapac babke za fartuch i krzyknac "co jest?!" jak tak patrzyla w ten monitorek... ale przypomnialo mi sie ze nie zrozumialaby mnie :)

reklama
No to jest najgorsze jak lekarz tak wpatruje sie i wpatruje a ty z nerwow to normalnie nie wytrzymujesz. Moj maz pierwszy raz sobaczy maluszka wiec pewnie tez bedzie niezle przejety.

Na moim ostatnim usg lekarz tak dziwnie sie lampil w monitor i mruczal pod nosem, wlepilam w niego wzroku a on momentalnie:"niech sie pani nie stresuje tylko tak sobie mrucze bo sie lozbuz tak odwrocil ze nie dam rady go pomierzyć" faktycznie bylo widac sama glowe i raczki wystajace, mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej, podobno mam mocne przodozgiecie i niestety to utrudnia widocznosc ale przy Julce jakos nie bylo problemu...czekam teraz z utesknieniem na 6.04, i licze na to ze zobaczymy wiecej bo mam zamiar nagrac filmik na plytke:-) po Julci mam taką pamiątkę i lubie ją oglądać:-)

Zupka ciesze sie , ze wszystko dobrze :) a bobas super i jaki juz duzy !!

Lilou Rabbit pisala , ze moze byc jedna dziewczynka :))
ja mam na 9.30 ... jejku juz sie boje

z tego co widze to nastepny tyg. bedzie obfitowal w wizyty :) oj bedzie stresowo pewnie

moje spalo ostatnio i chcialabym zeby teraz troche sie poruszalo :)) spioch po mamusi pewnie :-D
a wizyte mam 5ego kwietnia ... coraz blizej , coraz wiekszy stres , ale juz sie doczekac nie moge z drugiej strony :)

Zupka gratulacje :-) Ja tez wlasnie po kolejnej wizycie, moj maniuszek ma 41 mm i jest sliczniuchny :-D:tak: Ma 2 raczki i 2 nozki i wsio na miejscu, serducho bije slicznie i jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D Kolejne usg na 13-go ( to na przeziernosc, czy jak to tam sie mowi, krew mi juz pobrali), juz sie nie moge doczekac :tak:

reklama
Do góry