reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
A potem z dala od szpitali na tak długo jak tylko się da :-p

A tak się zastanawiam, w takim wypadku jak mój
jeśli do przewidywanego terminu zacznie sie akcja porodowa
to jakoś ją wstrzymają i zrobią CC?
A jeśli do terminu nic się nie wydarzy to wtedy umówimy się z lekarzem na termin?

Dobrze rozumiem?:eek:

jak zacznie ci się akcja porodowa przed cc to wtedy ci zrobią cc na cito, czyli na już, a pewnie jeżeli dokulasz się do terminu to wtedy będą cię zapewne umawiać na termin

Misia, mimo wszystko przy takich problemach z cisnieniem i tak donoszonej ciazy to mogliby sie raczej pospieszyc z decyzjami... Nie odpusc nastepnym razem i nie daj sie odeslac z kwitkiem do domu, w koncu chodzi o bezpieczenstwo Twoje i dzecka...

Z jakiegoś powodu za wszelką cenę chcą dociągnąć mnie do terminu
a potem zaczną myśleć.

Nie wiem czy to tylko tak w tym szpitalu moim
czy w ogóle tak robią w całej PL

no na szczęście nie jest tak w całej PL, bo właśnie pryzybela miała m.in. przez wysokie ciśnienie rozwiązywaną ciążę wcześniej przez cc
ale jak widać ryzykujący lekarze ludzkim życiem jeszcze istnieją, dlatego ciebie kochana tak długo trzymają :-(

Tylko, że Pryzybela rodziła w Kanadzie..
Ja nie rozumiem czemu lekarze tak zwlekają, skoro 2 tygodnie przed terminem ciąża jest już donoszona, to po co ryzykować z czekaniem...Misia-A, oby jak najszybciej znalazł się jakiś lekarz normalny i pomógł Ci w bezbolesnym porodzie-&&&&&

reklama
ja tylko mam nadzieję, że nie trafię na takich lekarzy, a czy to Polska czy Kanada, to nie ma znaczenia :-) . Wszędzie powinni nas traktować jak ludzi a nie jak przypadki

Do góry