reklama
Klementinka
Fanka BB :)
jego waga juz wczesniej wskazywala na to ze bedzie duzy, 2 tygodnie temu mial 3300, dzis mierzyla go kilka razy na usg a potem macala reka w srodku czy na pewno glowka jest tak duza wiec pomylki raczej nie ma
a co do kleszczy to niestety sa przypadki ze musza byc uzyte, kleszcze albo vacum
najgorsze jest utkniecie glowki a kanale
a co do kleszczy to niestety sa przypadki ze musza byc uzyte, kleszcze albo vacum
najgorsze jest utkniecie glowki a kanale
Magda_Mr
my po lekarzu...
Nic sie nie dzieje... Chyba wszystko pozamykane, jedynie szyjka skrocona na tyle, ze wchodzi koncowka palca... Na KTG skurczy zero a nawet -1, wiec Pani doktor stwierdzila, ze dzidziusiowi bardzo dobrze w brzuszku.
Zrobione USG i na 100% potwierdzone - dziewuszka
Dostalismy fotki buziaka - pyza moja kochana
Maz stwierdzil, ze podobna do mnie jak bylam mala haha
Ale waga... 3931 Ja nie wiem jak ja ja urodze... Powiedzialam, ze mam nadzieje, ze to blad, wiec doktorka powiedziala, ze wydaje jej sie, ze tak bo mam duzo wod i wg niej waga bedzie jakos 3500.
Dostalam skierowanie na wtorek do szpitala, oczywiscie jesli nie urodze wczesniej sama. We wtorek mam sie stawic o 10, bede badana i bede miec robione USG przez moja doktor i komisyjne... Jesli waga bedzie 3900 to rodzimy bo sie da, a jesli wiecej to beda sie zastanawiac nad CC. Ok godz 12 we wtorek bede miala zakladany balonik. I jak sie ruszy to ok (moze a nie musi) a jak nie, to w srode rano zabieraja mnie na porodowke i podlaczaja kroplowke z OXY i wtedy rodzimy w terminie tj, sroda.
Nic sie nie dzieje... Chyba wszystko pozamykane, jedynie szyjka skrocona na tyle, ze wchodzi koncowka palca... Na KTG skurczy zero a nawet -1, wiec Pani doktor stwierdzila, ze dzidziusiowi bardzo dobrze w brzuszku.
Zrobione USG i na 100% potwierdzone - dziewuszka
Dostalam skierowanie na wtorek do szpitala, oczywiscie jesli nie urodze wczesniej sama. We wtorek mam sie stawic o 10, bede badana i bede miec robione USG przez moja doktor i komisyjne... Jesli waga bedzie 3900 to rodzimy bo sie da, a jesli wiecej to beda sie zastanawiac nad CC. Ok godz 12 we wtorek bede miala zakladany balonik. I jak sie ruszy to ok (moze a nie musi) a jak nie, to w srode rano zabieraja mnie na porodowke i podlaczaja kroplowke z OXY i wtedy rodzimy w terminie tj, sroda.
Magda no to masz przynajmniej konkretnego ginekologa, bo wszystko już wiesz i jest rozplanowane, mój tylko stwierdził na wizycie że jeszcze nie urodzę, mała ma 3800g a na pytanie a co jak nie dam rady urodzić sn to stwierdził, co się przejmujesz przecież cc zawsze można zrobić no ręce mi opadły, jak to mówią żalpl
malutka2326
Widzę ,że u większości dziewczyn USG wagę zawyża ,a u mnie zaniżyło
reklama
Misia-A
Byłam u lekarza,
KTG ok, skurczy brak....
to po 1
po 2
ciśnienie po 20 minutowym KTG 167 na 105
ale mogłam wrócić do domu jak widać =p
po 3
w środę znowu na KTG
po 4
będę miała CC, ale prócz tego nie wiem nic =(
ani kiedy dokładnie ani nic ....
Pewnie jak ciśnienie mi nie spadnie i znowu wyląduję w szpitalu to sama już nie wyjdę
ale to dobrze teoretycznie bo praktycznie to jak zawsze nikt nic nie wie
KTG ok, skurczy brak....
to po 1
po 2
ciśnienie po 20 minutowym KTG 167 na 105
ale mogłam wrócić do domu jak widać =p
po 3
w środę znowu na KTG
po 4
będę miała CC, ale prócz tego nie wiem nic =(
ani kiedy dokładnie ani nic ....
Pewnie jak ciśnienie mi nie spadnie i znowu wyląduję w szpitalu to sama już nie wyjdę
ale to dobrze teoretycznie bo praktycznie to jak zawsze nikt nic nie wie