reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Hej, ja po wizycie wyczekalam sie dzis masakrycznie :/
Gin mnie wybadal i pomierzyl, zrobil usg i Jasiek sobie wazy... 3900 !!! masakra niezla, no i zapytal sie mnie co robimy. Mam czas do namyslu do nastepnego tygodnia i w czw mam zdecydowac czy sn czy cc. Kurcze sie na sn juz nastawilam ale jak jeszcze ma z 200g przybrac przez tydzien i moze byc blad pomiaru to chyba lepsza cc. Teraz to bede miala schiza zeby sie nie zaczelo przed czwartkiem. W kazdym razie na ktg nic sie nie dzieje, zero skurczow a dzidziuch niewstawiony jeszcze do kanalu.

reklama
Misia ja tez bym balaganu narobila, co to za szpital jak cie nie chca w takim stanie
tego prowadzacego tez bym zjechala, nastepnym razem mow o wszystkich objawach, o dretwieniu tez
a problemow z widzeniem nie masz?

no kurcze pyralgina na bol glowy i odeslac do domu, co za szpital

No to bedzie nad czym myslec... ale przynajmniej wybor masz :) a bedzie ci gin jeszcze USG robil przed porodem?

Za tydz w czw ma robic usg i zobaczymy jaki jest duzy. Jesli sie na cc zdecyduje to pewnie mnie juz na termin do szpitala umowi. Pogadalismy z mezem i chyba sie zdecyduje na ta cc. Kurcze ze tez ten pulpecior maly tak urosl hehe

gosiane ciesz się, że masz słońce wybór, bo ja sie ostatnio od jednej babki dowiedziałam, że u mnie w szpitalu kazali jej rodzić sn a zapowiadał się pulpet 5kg :szok: ja bym brała to cc chyba
a powiedz ile twój dzieć miał w 33tc? bo ja to też się obawiam o wagę Iguska mojego bo wtedy ważyła już 3100, a co dopiero po miesiącu, wizytę też mam dopiero w czwartek

ilonka moj jakos w 29tc wazyl 2500 bo wtedy mialam usg robione z pomiarami.
Chyba zdecyduje sie na cc tylko zeby teraz dzidziuch do czw wytrzymal do wizyty!:nerd: we wt jeszcze mam ktg to najwyzej powiem wtedy ginowi.

misia
ale Cie potraktowali faktycznie... jak sama o siebie nie zadbasz to nikt tego jak widać nie zrobi;/
Ewa teraz jak na zlosc dziecko sie rozmysli :-D
no dzięki! nie życz mi tak, bo jak widzę jak Wy sie męczycie to aż mnie skręca :(

Ewa[/B] zgadza się na chwilę obecną takie skurcze są ok ale w przed 36 to problem. Ja dzisiaj miałam skurcze o wartości 20 ;( buhahahaha
na 20 to ja miałam w szpitalu leżąc nawet miałam na 40 i nikt uwagi nie zwracał. A na 20 to mi sie robią nieraz nawet jak sie mała wypnie pupą:]
najważniejsze że czopa nie ma to możesz sie szykować.

a skoro mi czop nie odszedł, a dziś kończe tablety, to jeszcze dziś wymęcze męża porządnie... oijjjj jeszcze nei wie co go czeka:D:D:D

reklama
Do góry