reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

"wlocie" lub "wylocie" jak kto woli

Bo taka terapia ma działanie doraźne. Wyleczą Cię i na jakiś czas masz paciorka z głowy ale on za miesiąc dwa może z powrotem przedostać się do tej drugiej dziurki. U Ciebie był konkretny plan pesar i dlatego Cie nafaszerowali. A swoją drogą to w końcu zakładali Ci to czy nie?

Ostatnia edycja:
reklama
eee muszą osobnymi patyczkami bo jak potem się dowiesz czy paciorek mieszka w pipce czy w dupce ;-)

i gdzie masz sobie ewentualnie tablety tudzież czopki zapodawać ;-)

"wlocie" lub "wylocie" jak kto woli

Bo taka terapia ma działanie doraźne. Wyleczą Cię i na jakiś czas masz paciorka z głowy ale on za miesiąc dwa może z powrotem przedostać się do tej drugiej dziurki. U Ciebie był konkretny plan pesar i dlatego Cie nafaszerowali. A swoją drogą to w końcu zakładali Ci to czy nie?

Nie, ze względu na to ,że jak skończyli leczenie to był już 34 tydzień i lekarz stwierdził ,że się dobrze trzymam, leżenie popłaca i na 2 tygodnie nie opłaca się go zakładać bo w 36 i tak by mi zdjął... Pisałam już o tym wcześniej, pewno przegapiłaś ;-):-D

malutka 3mam kciuki, żeby to nie był 42 :). Przegapiłam dużo więcej niż Twój post bo zanim się położyłam do wyrka nie miałam tyle czasu i spokoju na forum :).

My tu śmiechy hihy ale wcale bym sie nie obraziła jakby mnie z tydzień, dwa wczesniej wzięło. Już sie czuje jak rozjechana walcem wte i wewte a gdzie tam do października....;-)

reklama
mi wg oststniego USG wyszło, że niby jest drobna i na 15 października :szok: kurcze jak pomyśle, że mam jeszcze tyle czasu popierdzielać z tym baniakiem to mi się odechciewa :dry:

ja chcę 1 października ;-)

Do góry