reklama
malutka2326
Fanka BB :)
To mamy te same nadziejeJA mam cały czas nadzieję, że jak wstanę z końcem 36 i zacznę się ruszać to pójdzie...
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
sivi
Ja byłam u położnej. Wyniki krwi mam bardzo dobre, bo żelaza dużo, chociaż to, bo po pomiarach brzucha/macicy wyszło że mała niewiele przybrała, jakieś 2300 teraz a to poniżej normy. Mam usg w czwartek więc pewnie nagle do 2500 nie skoczy i bedą mnie mordować jakimiś dodatkowymi badaniami. Okazało się też że w naszym rejonie planu porodu jako takiego się nie robi, no chyba że ktoś chce, ale i tak popytałam się o wszystko co chciałam. Dostałam tylko książeczkę jakie praktyki stosuje się u mnie w szpitalu i na co w razie czego mogę się decydować, ale o wszystkim będą ze mną rozmawiać jak się akcja zacznie. Dowiedziałam się że po odejściu wód czekają 12 godzin po czym wywołują, a po terminie czekają 12 dni i wtedy działają.
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Sivi dobrze, że żelaza sporo, bo u nas z tym sa problemy. A dzidzia przybierze, zobaczysz
Standardowo tak długo czekają po terminie?
sivi
W 2 dni może przybrać 200, 300 g??
No też się zdziwiłam że aż prawie 2 tygodnie czekają. Z tym że po skończeniu 40 tygodnia idzie się do położnej i ona mówi jakie naturalne sposoby należy wprowadzić żeby ruszyło. Ciekawa jestem jakie tu mają te metody.
No też się zdziwiłam że aż prawie 2 tygodnie czekają. Z tym że po skończeniu 40 tygodnia idzie się do położnej i ona mówi jakie naturalne sposoby należy wprowadzić żeby ruszyło. Ciekawa jestem jakie tu mają te metody.
reklama
sivi
:-d:-d:-d:-d