witajcie, więc i ja już po usg, które miałam po skończonym 33 tygodniu. No i okazuje się że będzie dziewczynka. Moja starsza córka szaleje z radości. Ja początkowo byłam zaskoczona bo jednak trochę liczyłam na chłopca, ale teraz już też się bardzo cieszę. Dzidzia zdrowa i waży 2200 g. Tylko mi dość często brzuch twardnieje, ale już zdążyłam się przyzwyczaić. Na szczęście szyjka się nie skraca, więc jest ok. Teraz jak już znam płeć to już się nie mogę doczekać porodu i spotkania z moim słoneczkiem.
reklama
sivi
Fanka BB :)
femka gratulacje! to już baby przeważyły na październiku!
elifit
Moderatorka
femka gratulacje!!
Mariolciaa
Femka, gratuluję córeczki:-)
dziewczynek jest więcej ?
dziewczynek jest więcej ?
Rudson
Mamy październikowe 2007
moja mama jak mnie rodziła to na porodówce rodziła kobitka dzieciaka sn o wadze 5300g
ja ważyłam 2500g...podobno jak nas po narodzinach położyli koło siebie to niezły szokens był :-):-):-)
ja ważyłam 2500g...podobno jak nas po narodzinach położyli koło siebie to niezły szokens był :-):-):-)
femka gratulacje! to już baby przeważyły na październiku!
No a na poczatku sie smialysmy ze same chlopaki beda ;-)
Rudson 5300! Matko i corko, strach sie bac
Mariolciaa
jeny 5300...
czy waga dziecka to kwestia genów? diety ciężarnej ?
czy waga dziecka to kwestia genów? diety ciężarnej ?
Ehhhh nie ogarniam wszystkiego. Wystarczy kilka dni przerwy z bb i kupa nie wiem co się z Wami dzieje.
Ja mam nakaz leżenia bo szyjka się skraca i rozwiera no i skurcze mnie męczą. Jeszcze miesiąc muszę wytrzymać bo dzidzia jest jeszcze malutka waży 1600. Mam nadzieję, że jakoś się dokulamy do naszych terminów.
Ja mam nakaz leżenia bo szyjka się skraca i rozwiera no i skurcze mnie męczą. Jeszcze miesiąc muszę wytrzymać bo dzidzia jest jeszcze malutka waży 1600. Mam nadzieję, że jakoś się dokulamy do naszych terminów.
reklama
Kingolinka
Hejka, ja dzisiaj miałam wizyte i nie za różowo. Jeszcze bardziej skróciła mi się szyjka i niestety rozwarcie Musze leżec jeszcze 2 tygodnie zeby dotrwac... Kurcze no... musimy dac rade!