reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
kurna Dziewczynki trzymajcie się dzielnie i odpoczywać, skoro taki nakaz ...

Mi niby też szykuje się spora Dzidzia
ale zobaczymy jak to będzie wyglądało po 3 tyg
od wizyty czyli we wtorek ...

Cierpliwosci zycze wszystkim lezacym mamusiom!!!!

Moja mala to sie chyba nadal po prostu kreci.... trudno mi wyniuchac po kopniakach jak lezy - ale czkawke dzis wieczorem czuje na dole brzucha, rano jeszcze sobie czkala na gorze, wczoraj to samo - raz na dole , raz na gorze. Moze sie poprostu jeszcze ostatecznie nie ulozyla...
A po dzisiejeszej szkole rodzenia strasznie sie napalilam na porod w wodzie, mezowi kazalam kapielowki przygotowac :-D i mam nadziedzie ze uda sie rodzic sn :)

Cierpliwosci zycze wszystkim lezacym mamusiom!!!!

Moja mala to sie chyba nadal po prostu kreci.... trudno mi wyniuchac po kopniakach jak lezy - ale czkawke dzis wieczorem czuje na dole brzucha, rano jeszcze sobie czkala na gorze, wczoraj to samo - raz na dole , raz na gorze. Moze sie poprostu jeszcze ostatecznie nie ulozyla...
A po dzisiejeszej szkole rodzenia strasznie sie napalilam na porod w wodzie, mezowi kazalam kapielowki przygotowac :-D i mam nadziedzie ze uda sie rodzic sn :)

Wlasnie moj wczoraj tez tak wariowal ze ja juz nie wiem czy dalej ulozony tak jak powinien. Ze wszystkich stron sie wypinal, mam nadzieje ze mi sie rozrabiaka nie przekreci bo tez chce rodzic sn.

reklama
dziewczynki zaciskajcie nogi i 3majcie się, juz końcówa!

ja wczoraj na usg byłam i mała waży już 1,9 kg, nadal jest dziewczynką- jajka nie wyrosły :p
poza tym wsio ok już.
Na skurcze mam brac aspargin
a w czwartek juz na ktg:)

Do góry