reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
No uwaga moja od piątku się obróciła :-D leży już główkowo :-D mój małżonek zbladł na myśl o porodzie naturalnym hehheh

waży już 1548g wszystko jest OK po za zastojem moczu w prawej nerce w granicach normy ale mamy to kontrolować

a jednak sie obrocila :)

Witam ja już po wizycie. Tak jak przewidywałam mały z położenia główkowego przekręcił sie dwa tygodnie temu na pośladkowe. Więc prawdopodobnie bedzie cc ze wskazań. Mam jeszcze 31 sierpnia wizyte i jeśli sie nie przekręci spowrotem to bedziemy sie umawiać na cięcie. Chociaż lekarz powiedział, że jak już 2 tygodnie tak leży a był stawiony głową w dół to małe prawdopodobieństwo że sie obróci. Poza tym wszystko ok :) Mały 1880 g, rośnie równo i zdrowo :) Nawet dostałam pochwałe że mało przytyłam :D Szyjka trzyma sie twardo, brak rozwarcia. Lux :-D Tylko przyspieszyli termin na 3 z 10 października :)

i nastepne male nie przekrecone , cos lenwe te nasze dzieci :) ale wsumie czasu jest troche jeszcze i wszystko moze sie zdarzyc :)

Hejka, u mnie lepiej nie zostawili mnie jednak w szpitalu:) Szyjka sie poprawila ale dzidzi dalej mocno napiera na dol wiec ciagle leze. Trzeba byc dobrej mysli!!!

lez duzo i odpoczywaj :)

faktycznie byczek :-) a Ty wypoczywaj duzo, choc najwazniejsze ze z szyjka ok :tak:
ja musze w czwartek wymusic badanie, zeby sprawdzic czy nic sie nie szykuje

reklama
Wczorajsza wizyta u pani doktor od serduszka wypadla ok. Serce w porzadku, ale zalamana siedze.. Mala przekrecila sie glowa w dol, jak doktorce powiedzialam ze wcale nie dobrze, bo ja marze o cesarce, to odpowiedziala ze glupoty gadam, bo porod naturalny to piekny bol, oczywiscie nie w czasie porodu, ale pozniej.. No ku...aaaaaaa:wściekła/y: Mialam ochote pierdzielnac ja czyms ciezkim w ten pusty leb i powiedziec zeby sie nie przejmowala jak boli, bo to piekny bol, oczywiscie nie teraz, ale jutro tak bedzie myslala... :wściekła/y: :wściekła/y:
Zalamalam sie troche, od wczoraj nawet nie mialam ochoty dotykac brzucha, a kopniaki malej mnie tylko denerwowaly.. Moj sie na mnie wscieka, a ja nie potrafie przestac sie tak zachowywac.. Dzis wieczorem rozmowa z ginem, jak i on bedzie mnie zmuszal do porodu naturalnego to nie wiem zo zrobie.. Bede chyba musiala do polski jechac, ale sama jechac, sama rodzic, w polsce ani wozka, ani rzeczy malej, ani lozeczka, ani mojego.. No nie dam sobie kurcze rady sama ze soba..

Do góry