Hejka, u mnie lepiej nie zostawili mnie jednak w szpitaluSzyjka sie poprawila ale dzidzi dalej mocno napiera na dol wiec ciagle leze. Trzeba byc dobrej mysli!!!
to bardzo fajnie, lepiej leżeć u siebie w łóżeczku niż w szpitalu :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka, u mnie lepiej nie zostawili mnie jednak w szpitaluSzyjka sie poprawila ale dzidzi dalej mocno napiera na dol wiec ciagle leze. Trzeba byc dobrej mysli!!!
no to i tak lepsze niż szpital!Hejka, u mnie lepiej nie zostawili mnie jednak w szpitaluSzyjka sie poprawila ale dzidzi dalej mocno napiera na dol wiec ciagle leze. Trzeba byc dobrej mysli!!!
No uwaga moja od piątku się obróciłależy już główkowo
mój małżonek zbladł na myśl o porodzie naturalnym hehheh
waży już 1548g wszystko jest OK po za zastojem moczu w prawej nerce w granicach normy ale mamy to kontrolować
Witam ja już po wizycie. Tak jak przewidywałam mały z położenia główkowego przekręcił sie dwa tygodnie temu na pośladkowe. Więc prawdopodobnie bedzie cc ze wskazań. Mam jeszcze 31 sierpnia wizyte i jeśli sie nie przekręci spowrotem to bedziemy sie umawiać na cięcie. Chociaż lekarz powiedział, że jak już 2 tygodnie tak leży a był stawiony głową w dół to małe prawdopodobieństwo że sie obróci. Poza tym wszystko okMały 1880 g, rośnie równo i zdrowo
Nawet dostałam pochwałe że mało przytyłam
Szyjka trzyma sie twardo, brak rozwarcia. Lux
Tylko przyspieszyli termin na 3 z 10 października
![]()
no to superjakbyś była w szpitalu to spotkałabyś Rudson!