reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

No ja przed ciążą ważyłam 48kg, w 7 tygodniu 49 a teraz w 23 ważyłam 54,6 kg. I mi nic gin nie mówi, mówiła,że waga sie pewnie u mnie zatrzyma na +12kg. U mnie to ja sie ciesze i mam nadzieję,że kilogramy mi zostaną :-)

reklama
Ale gość!!! Oni to naprawdę przesadzają czasem, co ich to obchodzi.. jak sie dobrze czujesz w swojej skórze to nie powinien sie czepiac.. co to twój dietetyk?? Rozumiem jakbyś miała +30 ale +8 to chyba normalny przyrost wagi. Nie przejmuj się :tak: Ja też odstałam ochrzan od gina ale o to że za późno przyszłam i musiał czekać na mnie, o to że nie szanuję jego czasu itp itd a mnie skarbowy wtedy zatrzymał i kurrr sie spóźniłam. I sie nie przejmuję, następnym razem postaram się być wcześniej ;)

hehe no u mnie odwrotnie , bo to gin sie spoznia najczesciej :)

No ja przed ciążą ważyłam 48kg, w 7 tygodniu 49 a teraz w 23 ważyłam 54,6 kg. I mi nic gin nie mówi, mówiła,że waga sie pewnie u mnie zatrzyma na +12kg. U mnie to ja sie ciesze i mam nadzieję,że kilogramy mi zostaną :-)

fajnie by bylo jakbym tylko 12 miala na plusie , ale napewno to mi sie nie uda :)

Ale z ciebie chudzinka!!

Asionek ja u mnie stawiam na 14 minimum, moze do 20 nie dobijemy :-D

Widzę że o kilogramach mowa... hehe, dotychczas miałam 3 kilo na plusie, ale w ostatnim tygodniu przybyło mi aż 2 !! :-)
niestety ale jestem po dwóch grillach.

wizyta sobotnia udana. Wszystko jest ok... malutki waży 440 gram :-)
a zdjęcie wkleję później :-)

kobitki dajcie spokój z tymi kilogramami... +2 , +5 , +8 to zupełnie nic!!!!!!!. przytyć trzeba i tyle i nie ma się co licytować.

Wiadomo że przykro jak jest to 30kg...ale czasem poprostu tak się dzieje.

Ja przytyłam w 1 ciązy 28kg i po 2 miesiącach nic z tej wagi nie zsotało...rozstępów nie ma....

teraz mam juz ok 12kg na plusie i żyję

kobitki dajcie spokój z tymi kilogramami... +2 , +5 , +8 to zupełnie nic!!!!!!!. przytyć trzeba i tyle i nie ma się co licytować.

Ja przytyłam w 1 ciązy 28kg i po 2 miesiącach nic z tej wagi nie zsotało...rozstępów nie ma....

Rudson,ale nie każda jest taką szczęściarą jak Ty i ma drobnokościstą budowę...twoich 12 w życiu bym Ci nie dała!!!!!

Ale z ciebie chudzinka!!

Asionek ja u mnie stawiam na 14 minimum, moze do 20 nie dobijemy :-D

tiaa jak powiedzialam wczoraj ginowi , ze nastawilam sie , ze do 20 dobije , bo u mnie kobiety tak tyja w rodzinie , ale szybko zrzucaja i wcale po nich tych wszystkich kg nie widac , to malo mnie nie zjadl hehe

Widzę że o kilogramach mowa... hehe, dotychczas miałam 3 kilo na plusie, ale w ostatnim tygodniu przybyło mi aż 2 !! :-)
niestety ale jestem po dwóch grillach.

wizyta sobotnia udana. Wszystko jest ok... malutki waży 440 gram :-)
a zdjęcie wkleję później :-)

to malutko przytylas :)
fajnie , ze jest ok !!

ja do tej pory wogole sie nie przejmowalam ... az do wczorajszego opierdzielu :( mi to rybka ile mam na wagdze , nigdy na to uwagi nie zwracalam , najwazniejsze dla mnie jest czy sie mieszcze w ubrania i jak w lustrze wygladam , a nie ile mam na wadze
no , ale gin jak widac sutecznie zaburzyl moj spokoj hehe

Oj wiadomo że i tak przytyjemy i tak. Jedna kobita będzie miała 30 kilo na plusie, inna mniej. Moja mama ze mną w ciąży przytyła zaledwie 4kilo :szok: nie wierzyłam aż, ale możliwe. ale przecież nic się nie stanie jak sobie tu ponarzekamy na wagę... bez przesady :)

a co dowagi dziecka, 22 tc i 440 gram, też pomyślałam że coś malutko... ale ginekolok zapewnia że jest wszystko w normie i nie mam się czym martwić... no to się nie martwię.

b.png a.png

a to obiecane zdjęcia. wstydziuszek nie chciał się pokazać :)

reklama
Do góry