sivi
Fanka BB :)
Asionek Tobie z takim tekstem poleciał?!! tobie?!! chyba mu na mózg padło, a już na pewno na oczy!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionek- no debil mial widocznie @ i wyżył się na tobie faceci czasami mają gorsze jazdy od kobiet
Asionek Tobie z takim tekstem poleciał?!! tobie?!! chyba mu na mózg padło, a już na pewno na oczy!
JA też bymsię nie przejmowała,głupie przemądrzanie i tyle.Ja też jestem 6,5 kg na plusie (u was nie widac u mnie niestety tak),ale mam to w dupie,jestem w ciąży ,a to jedyny moment w życiu,gdzie nie muszę jeść z tabelą kalorii.A WOGÓLE PIEPRZNIĘTA MODA NA DIETĘ JUŻ W POŁOŻNICTWIE?DAL MNIE CHORE!!!!!
Dzięki Bogu moja pani doktor wagi nie komentuje(sama ma nadwagę hihi),ostatnio tylko moje stopy pooglądała szukając obrzęków,których zresztą nie ma.
Ja mam jutro wizytę, mam nadzieję ,że ja się nie nasłucham Asionek nie przejmuj się nim ,miał pewno zły dzień, lub u Was mają inne podejście co do ciąży i wagi, ja 3 tygodnie temu byłam 6,5 na plusie i mi powiedział ,że przybieram na wadze książkowo, z tym ,że po mnie to widać, a zwłaszcza po tyłku No cóż, będziemy martwić się po ciąży o te nasze zbędne kilogramy, choć u mnie to pewnie nie będzie zbyt proste
Asionek i inne dziewczyny, wy sie nie przejmujcie głupim gadaniem lekarzy, zrozumiałabym jakby gin kazał sie stopować kobiecie, która ma otyłość olbrzymią, ale żeby z 8kg robić problem!!! niech sobie gadają a wy róbcie swoje
ja mam 9kg na plusie i na ostatniej wizycie gin nawet nie zająknął się, że jestem za gruba, a nawet choćby to bym go wyśmiała, bo jem normalnie a tyję, fakt że słodycze też szamię, ale kto tego w ogóle nie robi??
Asionku wspolczuje Ci bardzo takiego lekarza. Moze okres mu sie spoznial!! Z tad te stresy, albo sam ma nadwage??
E tam tak jak pisze Lena ciaza to jedyny moment kiedy mozna zjesc to na co ma sie ochote. Nie patrzac na tabele, ja wczesniej wielu rzeczy sobie odmawialam. A teraz jem to co mi sie chce, a waga? Skoro udawalo mi sie schudnac przed ciaza to i po ciazy tez)