elifit
Moderatorka
Magda super że wszystko gra moja siostra też ma przodujące ale miejmy nadzieje że się jej przesunie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rudson- będę rodzic w Resurrection na Talcott,a do lekarza chodzę tez w Resurrection do New Beginnings Prenatal Clinic w Des Plaines do dr.Wołodko.
moja siostra jest w 26-27 tc, i gin jej powiedział by bardzo uważała właśnie na skracającą się szyjkę... ehhDziewczyny bardzo sie ciesze ze macie dobre wiesci
Musicie pilnowac azeby badali dllugosc szyjki jak nie na fotelu ginekologicznie,to chociaz usg dopochwowo!!
Bo to jest teraz bardzo wazne!!
jak byłam w szpitalu widzialam jak dziewczyna poronila w 21 tyg.. nie chce azeby nas to spotkalo..
a na sali ze mna lezaly jeszcze dwie dziewczyny ktroe mialy ten sam zabieg co ja!!
a wiec pilnujcie bo kazdy przypadek jest inny i tego wam absolutnie nie zycze..ale bywa ze sie ta szyja skraca!!
Ja tez po wizycie
USG malucha nie bylo, ale szyjka dluga, ladnie trzyma i co najwazniejsze przesunelo sie lozysko - nie grozi nam cesarka na bank
Co do reszty, mam leki na pecherz i skierowanie na glukoze... Moze za tydzien sie wybiore
Dziewczyny bardzo sie ciesze ze macie dobre wiesci
Musicie pilnowac azeby badali dllugosc szyjki jak nie na fotelu ginekologicznie,to chociaz usg dopochwowo!!
Bo to jest teraz bardzo wazne!!
jak byłam w szpitalu widzialam jak dziewczyna poronila w 21 tyg.. nie chce azeby nas to spotkalo..
a na sali ze mna lezaly jeszcze dwie dziewczyny ktroe mialy ten sam zabieg co ja!!
a wiec pilnujcie bo kazdy przypadek jest inny i tego wam absolutnie nie zycze..ale bywa ze sie ta szyja skraca!!