reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Można można tą cytrynę :tak::tak::tak::tak::tak:...ja miałam ze sobą ale jak spróbowałam tego specyfiku to stwierdziłam że nie potrzebuje...powiem szczerze "nie taki diabeł straszny"...gorzej tak po ok 1/2 godz....mdli dopiero jak do żołądka doleci...plus mnie ogarnęła meeeeeggggaaaaa senność...myślałam że zasnę na poczekalni

Ewa
badanie robi się między 24-26 tydzień...mnie gin kazał w 24 i tak zrobiłam

Ostatnia edycja:
reklama
Kasiadz gratuluję dużej dziewczynki :) a lekarz sam niech sobie odmawia truskawek, jak tylko one z owoców mi smakują to co zrezygnuję i z tych witamin, nawiedzony :)

WerkaMirek trzymam kciuki za ujawnienie się dzidzia :)

Femka najważniejsze, że dzidzia duża i zdrowa, wiem że ciekawość jest i łatwo się pisze jak zna się płeć dzidzia, ale z drugiej strony nawet jak wiesz jaki dzidź zamieszkuje brzuch to do końca pewności nigdy nie ma

Monysia ale duża dzidzia :) cieszę się że zdrowiutka :)

dobrze wiedzieć, że te poduchy w kształcie litery C się sprawdzają, bo sama muszę w taką zainwestować, bo choinka jak leżę na jednym boku to biodra mnie tak napierniczają, że ciężko się przewrócić na drugą stronę
co do glukozy ja samej jej wypicia się nie obawiam tylko później czy nie wyrzucę jej z siebie w poczekalni :)

Tylko pamiętajcie o połówce cytryny:)

hehe a ja myslalam, ze Cytryna ma miec dzisiaj polowkowe usg:-D

Tez mi niedobrze bylo po tej glukozie jak bylam w ciazy z corcia, a teraz to nawet nie wiem kiedy skierowanie dostane, bo wizyte mam 23 czerwca i to z innym ginem, bo mojej nie bedzie, wiec chyba bede sie musiala u niego upomniec...

Asionek zdjecia synka przesliczne:)

Kochane trzymajcie kciukasy za moje połówkowe mam za 2,5 h i już dostaję trzęsiawek.
Juz po wpadnę i pochwalę sie co i jak i wkleję zdjęcie swojego potomka.

asionek to extra że możesz sobie takiego dokładnego bobaska podglądać, mój lekarz nie ma u siebie 3d i to dlatego jestem zdziwiona. Ale jeśli mnie nie skieruje lekarz to też specjalnie nie będę szła na takie 3d bo wiem że prywatnie to ok 300 zł ceny w Poznaniu są. A co do krzywej cukrowej, widze, ze jesteście troszeczkę dalej z ciążą niż ja więc pewnie mi na nastepnej wizycie da skierowanie. Chociaż też wcale nie uśmiecha mi sie no ale mus to mus.

spechalnie tez bym nie szla :) ale skoro jest tak mily i mi wlacza to super :)
ja dostalam sierowanie na ta glukoze juz 30 maja , ale jak widac nie spieszy mi sie :)

Asionek zdjecia synka przesliczne:)

dziekuje bardzo :)

Kochane trzymajcie kciukasy za moje połówkowe mam za 2,5 h i już dostaję trzęsiawek.
Juz po wpadnę i pochwalę sie co i jak i wkleję zdjęcie swojego potomka.

pewnie juz po , ale potrzymam dalej &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))

reklama
DSC04273.jpgDSC04274.jpgJestem już po,dziecko ma 475g.No i ma jąderka między nózkami.Tutaj dowód na męskość!!

Do góry