reklama
dla mnie jedyna znosna do wytrzymania pozycja snu to wlasnie plecy
wiem ze nie powinnam za dlugo, ale tylko wtedy mnie tak zebra nie bola
zeby sie nie rozciagac za bardzo to mam pod glowa 2 poduchy i 2 jaski , tak poukladane zebym nie rozciagala brzucha za bardzo
mam takie jazdy, ze przy kazdorazowym przekreceniu sie w ktoras strone budze sie
czesto gesto wlasnie z bolu ...
ja mam od dobrych 5 tygodnii, boli mnie wtedy spojenie lonowe i uda wysoko, miedzy nogami. Od jakis 2 tygodni mam podobne bole w dzien, ale nie tak mocne jak w nocy.
Opisalam to poloznej i ona twierdzi ze to moze byc:SPD
Pelvic pain (SPD)
Nie mam jakiegos ciezkiego przypadku, bo niektore laski nie moga z bolu chodzic... W kazdym razie ide na jakies warsztaty z fizjoterapeuta i na akupresure. A co do tych nocnych boli to powiedziala ze trzeba trzymac nogi razem (tzn nie za mocno je otwierac) i jak sie przekrecasz to najpierw na plecy i polezec troszke a dobiero potem na bok - troszke rzeczywiscie pomaga, bol nie jest az tak ostry. Pogadaj ze swoja polozna moze tez gdzies cie skieruje.
elifit
Moderatorka
witajcie w klubie nocnych marków :-( ja mam trzy poduszki pod sobą, na plecach mi najwygodniej bo nie boli mnie tak bardzo kręgosłup ale znowu brzuch ciągnie, więc przekręcam się to na jeden to na drugi bok i w końcu pół nocy nie śpię. Czekam na wypłatę (dziś! i kupuję tą poduchę. Działa mówicie? Dziś wstałam przed 8 bo się mały obudził, a potem po 9 mnie zmogło i czuję się niewyspana jak zwykle :-(
sivi
Fanka BB :)
Mnie tam mój wystarczy za poduche :-) sprawdza się rewelacyjnie
elifit
Moderatorka
Mnie tam mój wystarczy za poduche :-) sprawdza się rewelacyjnie
hehe mój też :-) ale za każdym razem jak ja się przekręcę to go budzę i mi szkoda biedaczka, chodzi iewyspany
kasiadz
Fanka BB :)
mi poducha też się przydała, jestem z niej mega zadowolona bo jest bardzo wygodna, ale niestety nadal zdarza się że budzę się na plecach, chyba bym musiała się do kaloryfera przywiązać albo szpilki pod plecami poukładać, żeby się nie odwracać:-)
reklama