reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

ja rowniez gratuluje corci :)

wklejam zalegla fote z 30 maja :)

NO4w5.jpg

maly mpega podobny do meza jest :)

14 polowkowe i sie doczekac nie moge , ale tez sie boje ...

reklama
asionek to na usg 3d te zdjęcia są aż tak wyraźne że można zobaczyć podobieństwo? :) ja chodzę na zwykłe, byłam tylko na prenatalnym na 3d i nie wiem czy lekarz jeszcze mnie skieruje.

A tak nawiasem to kiedy się robi badanie na glukozę tą krzywą cukrową, bo wiem że po 20 tygodniu ale dokładnie kiedy to nie wiem... w sumie im szybciej tym lepiej.

asionek to na usg 3d te zdjęcia są aż tak wyraźne że można zobaczyć podobieństwo? :) ja chodzę na zwykłe, byłam tylko na prenatalnym na 3d i nie wiem czy lekarz jeszcze mnie skieruje.

A tak nawiasem to kiedy się robi badanie na glukozę tą krzywą cukrową, bo wiem że po 20 tygodniu ale dokładnie kiedy to nie wiem... w sumie im szybciej tym lepiej.

moj gin prawie zacze wlacza na chwilke mi 3D :) zebym mogla napatrzec sie na maluszka :) teraz zrobil fote buziaka dla mamy specjalnie :)
ja nie chodze specjalnie na takie USG i nie place za nie na szczescie exstra , jest normalnie w ramach wizyty co miesiecznej
a podobienstwo tez mnie zaskoczylo hehe , az mnie wrylo , niby normalne przeciez to nasze dziecko , ale niesamowite jest zobaczyc juz je w brzuszku :)

ja dostalam juz skierowanie na glukoze 30 maja :/ i tak sie zbieram zeby isc .... moze pojde w tym tyg. jakos , ale nie powiem nie usmiecha mi sie i boje sie , ze belta tam rzuce hehe

asionek to extra że możesz sobie takiego dokładnego bobaska podglądać, mój lekarz nie ma u siebie 3d i to dlatego jestem zdziwiona. Ale jeśli mnie nie skieruje lekarz to też specjalnie nie będę szła na takie 3d bo wiem że prywatnie to ok 300 zł ceny w Poznaniu są. A co do krzywej cukrowej, widze, ze jesteście troszeczkę dalej z ciążą niż ja więc pewnie mi na nastepnej wizycie da skierowanie. Chociaż też wcale nie uśmiecha mi sie no ale mus to mus.

reklama
Ewa ponoc przy badaniu krzywej cukrzycowej mozna do wypijanej glukozy wcisnac sok z cytryny ale nie wiem, wole sie zapytac w laboratorium.

Do góry