reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Dziewczyny, jak milo czytac ze u Waszych maluszkow wszystko dobrze:) Ale niektore widze wybitnie wstydliwe;)
I faktycznie rosna jak na drozdzach dzieciaczki!:)

A z tymi truskawkami czy w ogole owocami, to pewnie chodzilo lekarzowi, nie tyle ze szkodliwe, tylko zeby sobie kalorii nie dowalac, bo owocki niestety maja och sporo, zwlaszcza ze niektorzy lubia np truskawy ze smietana i cukrem:)
No ale jak kobiete w ciazy glod dopada na owoce, zwlaszcza takie co tylko w sezonie mozna pojesc, to co poradzic?:D Nie dajmy sie zwariowac......

reklama
Ja osobiście staram się owoców jeść bardzo mało bo niestety są głównym źródłem cukrów prostych :tak: natomiast jem dużo surowych warzyw :-D

No to ja się podzielę informacjami:
potwierdzona córcia, waga 660g
bardzo dokładnie było widać nosek- nawet dziurki :-D
wszystkie paluszki, kosteczki, żołądek, ślicznie bijące serduszko,
rączką nam pomachała :-) no i jak zwylę drażniła się z głowicą aparatu usg,
czyli gdzie doktorek jeździł tam Ona z kopa a ja się zwijałam ...
Lekarz się trochę zdziwił jak mnie zobaczył z takim brzucholem,
potem kolejne zdziwko jak się okazało że macicę mam już bardzo wysoko ...
Mamy też brać magnez dodatkowo ale wszystko ok ...

kasiadz gratuluję córy... a odnośnie spania na plecach... eh... przecież nie ma siły, żeby cały czas spać na boku... mąż chyba musiałby Cię przywiązać bokiem do łożka, żebyś się nie przekręcała :-D

Apropos truskawek i soku z marchwi myślę, że lepiej jest to jesc czy pić niż colę czy inne jeść słodycze... to jest dopiero :cool:

dla mnie jedyna znosna do wytrzymania pozycja snu to wlasnie plecy
wiem ze nie powinnam za dlugo, ale tylko wtedy mnie tak zebra nie bola
zeby sie nie rozciagac za bardzo to mam pod glowa 2 poduchy i 2 jaski , tak poukladane zebym nie rozciagala brzucha za bardzo

mam takie jazdy, ze przy kazdorazowym przekreceniu sie w ktoras strone budze sie
czesto gesto wlasnie z bolu ...

No to ja się podzielę informacjami:
potwierdzona córcia, waga 660g
bardzo dokładnie było widać nosek- nawet dziurki :-D
wszystkie paluszki, kosteczki, żołądek, ślicznie bijące serduszko,
rączką nam pomachała :-) no i jak zwylę drażniła się z głowicą aparatu usg,
czyli gdzie doktorek jeździł tam Ona z kopa a ja się zwijałam ...
Lekarz się trochę zdziwił jak mnie zobaczył z takim brzucholem,
potem kolejne zdziwko jak się okazało że macicę mam już bardzo wysoko ...
Mamy też brać magnez dodatkowo ale wszystko ok ...

I tak trzymać!!!!Gratuluje córuńki Moniś:)))))

reklama
Do góry