reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Byłam wczoraj u mojego gina. Wynik badania moczu trochę zbił go z tropu, bo wygląda na infekcję, ale bakterie są nieliczne. Więc na następny raz muszę zrobić posiew :/
Poza tym pytałam o krzywą cukrową to powiedział, że między 24-28tc się robi.

Poza tym wszystko ok, dzidzia rośnie i ma około 0,5kg :) Wydaje mu się, że dziewczynka, ale dzisiaj mam połówkowe to czekam z eksplozją radości aż tam zobaczę ;) :)

No bardzo dobre wieści na tym wątku. Niuniaaa to masz kawał dzieciątka w sobie... ale strasznie duży.Ktoś już chyba zapytał, to jest długość z nóżkami? :-)

u mnie lekarz liczy długość ciemieniowo karkową... a na zdjęciu USG jest to mniej więcej coś takiego "CRL 0.45 mm"
No nic, trzeba się cieszyć że masz taki kawał szczęścia ze sobą :)

Niunia 19 wiedziałam ze to łożysko przodujace..wiesz na pocieszenie powiem Ci że moja Qmpela miała,to smao tylko chyba kolo 18tyg..no i polezala..kilka dni w szpitalu potem chyba z miesiac w domku..leki jakies dostala i wyszla z tego:)przestala krwawic i teraz robi wszystko a jest obecnie w 30tyg :) zobaczysz moze i w twoim przypadku tak to sie skonczy..tylko lez!!!!!
Ja juz bez badan wiem co w danym miesiacu moze dolegac ciezarnej tyle mam sie na słuchane i przerzyte w szpitalu w zeszlej ciazy:)

Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego:)

Dzieki dziewczeta za gratulucje:)
Ale to jeszcze nie jest pewne ze bedzie dziewczynka. 13 maja mialam usg i miala skrzyzowane nozki, a wczoraj byla krzywo ulozona skrecona nozke i raczke na nozce polozona wogole jakas akrobatka ze szok...I bede miala nastepne usg 16czerwca. Pani od usg powiedziala ze nie jest na 100% pewna, ale jej sie wydaje.
I wiecie co dalej jestem w kropce, poszlam wczoraj na zakupy i ogladalam rozowe i niebieskie ubranka hehe a chcialabym cos juz dla swojego skarba cos kupic tak mi sie podobaja wszystkie ciuszki...

reklama
Dzieki dziewczeta za gratulucje:)
Ale to jeszcze nie jest pewne ze bedzie dziewczynka. 13 maja mialam usg i miala skrzyzowane nozki, a wczoraj byla krzywo ulozona skrecona nozke i raczke na nozce polozona wogole jakas akrobatka ze szok...I bede miala nastepne usg 16czerwca. Pani od usg powiedziala ze nie jest na 100% pewna, ale jej sie wydaje.
I wiecie co dalej jestem w kropce, poszlam wczoraj na zakupy i ogladalam rozowe i niebieskie ubranka hehe a chcialabym cos juz dla swojego skarba cos kupic tak mi sie podobaja wszystkie ciuszki...

kupuj zielone i żółte, ja tak robię :-)

Do góry