elifit
Moderatorka
Miłka gratulacje!!!!!!!
I właśnie swoją Helenką przechyliłaś szalę i oficjalnie na październik jest 11:10 dla cipek
I właśnie swoją Helenką przechyliłaś szalę i oficjalnie na październik jest 11:10 dla cipek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to juz sluszny wiek, tez myslalam ze jakis smarkacz a skoro juz kolo 30 to chyba przyda wam sie powazna rozmowanie nie mamy po 19 lat.. w nicku tak jakos napisalam 19 ja juz mowilam ale powtorze mam na imie Ewelina mam 22 lata a on ma 28..
swiete slowa, zazwyczaj jest jakis kryzys bo i nam kobietom zmienia sie myslenie i faceci musza dojrzec do roli ojcaCiąża i czas po porodzie to matura związku, wszystko wtedy wyłazi.
gratulacje, tak jak sobie wymarzylyscie:-)Dziewczyny,
Siedzi u mnie w brzuchu mała, zdrowiutka z zadartym noskiem Helenka
Poryczałam się ze szczęścia bo chciałam drugą córcię mój coś tam pierdzilił o 3 dziecku ale jak na razie może spadać na drzewo :-)
niunia - dobrze, że skończyło się na leżaniu w domu, ja te zastrzyki dostawałam w pierwszej ciąży, do mięśniowe są cholery i dupa po nich boli :-( ale dla dzieciaka da się wytrzymać