reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

nati/misio gratuluję ładnego kropczaka...:-)

ja odebrałam dzisiaj wyniki bety 198 400.....wyyyysoka czyli bliźniaki trzymają się rękami i nogami

reklama
Rudson- to gratuluje śliczna fasoleczka:tak: , widać ją wyrażnie !
Rabbit- mają racje niech się mocno trzymają:-) , na razie to nadal jedyne bliżniaki w pażdzierniku

reklama
ciąża może być też starsza, jak w moim przypadku :) co ciekawe moja dzidzia według miesiączki ma 7tc a według USG - 8tc. Ale wiecie ja myślę że dlatego bo w grudniu miałam cykl baaardzo krótki, 14 dni może, spowodowany pominięciem tabletki duphastonu. Od razu przyszła @ i pewnie owulka była koło nowego roku, a normalnie się liczy że 2 tyg po @. I patrzcie akurat w tym króciutkim cyklu zaszłam :-)

jasne , ze moze ;) w tym przypadku pisalysmy o ciazy mlodszej , bo to juz 2 na naszym forum

nati/misio gratuluję ładnego kropczaka...:-)

ja odebrałam dzisiaj wyniki bety 198 400.....wyyyysoka czyli bliźniaki trzymają się rękami i nogami

sie usmialam z tych rak i nog hehe , beta cudna fakt ;)

Ale fasolowo się zrobiło :-D:-D:-D:-D

Ja tez po USG - ciąża w porządku serducho bije :tak:

super :) ciesze sie bardzo , ze jest oki
a czemu ja foteczki nie moge powiekszyc ??
jaka wielkosc miala twoja fasolka ?? :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry