reklama
Hej dziewczyny!
Ja juz po wizycie. Ciaza sie rozwija, zarodek pulsuje ;D ;D ;D Troszke to widzialam, ale nie slyszalam i nie dalo sie zarejestrowac, bo zarodek malutki 3.5mm ma, wiec bylo bardzo ciezko. Ciesze sie jednak ze lekarz mowi ze serducho bije! Kamien z serca i caly stres odpuscil. Ciaze z OM mam dzis 7t6d a z USG 6t0d ;p Niezla rozbieznosc.. dlatego tez wszystko mam mniejsze niz Wy, no i termin na 18.10 wg dzisiejszego USG, ale u mnie to sie moze jeszcze zmienic.
:-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja juz po wizycie. Ciaza sie rozwija, zarodek pulsuje ;D ;D ;D Troszke to widzialam, ale nie slyszalam i nie dalo sie zarejestrowac, bo zarodek malutki 3.5mm ma, wiec bylo bardzo ciezko. Ciesze sie jednak ze lekarz mowi ze serducho bije! Kamien z serca i caly stres odpuscil. Ciaze z OM mam dzis 7t6d a z USG 6t0d ;p Niezla rozbieznosc.. dlatego tez wszystko mam mniejsze niz Wy, no i termin na 18.10 wg dzisiejszego USG, ale u mnie to sie moze jeszcze zmienic.
:-):-):-):-):-):-):-):-)
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
zoszka- to wielkie gratki , super że wszystko w porządku , moja fasolka z USG też jest młodsza o tydzień jak na razie spokojnie pewnie to jeszcze nadrobią hehe
Asionek31
Fanka BB :)
Zoszka super , ze widzialas juz fasolke i bijace serduszko !!!
co do terminy to u ciebie na moje oko bardziej prawdopotobny jest ten 6tc , wtedy fasolka ma dobre wymiary moze i sie owulka przesunela i stad ta roznica ....
co do terminy to u ciebie na moje oko bardziej prawdopotobny jest ten 6tc , wtedy fasolka ma dobre wymiary moze i sie owulka przesunela i stad ta roznica ....
Tak 6t to maszyna obliczyla z wymiarow CRL zarodka, a owulka chyba dala czadu w tym cyklu i przyszla mega pozno, albo jestem plodna strasznie dlugo;D
Niby pierwsze USG najdokladniejsze, ale to jeszcze nie bylo takie super, bo zarodek mega maly jak na pomiary, a mialam pelny pecherz, wiec pewnie za tydz lub dwa bede miec juz najdokladniej podany termin.
Milego dnia!
Niby pierwsze USG najdokladniejsze, ale to jeszcze nie bylo takie super, bo zarodek mega maly jak na pomiary, a mialam pelny pecherz, wiec pewnie za tydz lub dwa bede miec juz najdokladniej podany termin.
Milego dnia!
reklama
Lekarz mi kazal za dwa tygodnie z wynikami badan, wiec sie slucham. Tak wiem ze mam czestsze wizyty niz inni, ale to po pierwsze dlatego ze chodze do 2lekarzy [pryw i panstwowo] po drugie ze u mnie od poczatku cos bylo nie tak z tym ze ciaza mlodsza i to duuzo bo 2tygodnie i dlatego. Ja tam sie z tego ciesze nawet.