reklama
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
http://www.miastogier.pl/baza/Encyklopedia/gry_user/3/Spec_Gal/20110217111.jpg
to moja mała kruszynka która prawdopodobnie jest młodsza niż myślałam
niestety nie widziałam serduszka powiedział że za wcześnie , widocznie ma gorszy sprzęt no trudno muszę to przeżyć , wiem tyle tylko że ciąża prawidłowa i na razie wszystko w porządku, następna wizyta 10.03 już się nie mogę doczekać !!
niestety nie widziałam serduszka powiedział że za wcześnie , widocznie ma gorszy sprzęt no trudno muszę to przeżyć , wiem tyle tylko że ciąża prawidłowa i na razie wszystko w porządku, następna wizyta 10.03 już się nie mogę doczekać !!
M
mamuśka23
Gość
No i następna piękna fasolka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ważne ze sie dobrze wszystko rozwija , a serduszko napewno usłyszysz jak pójdziesz w marcu !!!!!!!!!!!!
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
może nie potrzebnie tak szybko poszłam, ale teraz wiem że na pewno jestem w ciąży,na razie nie mam robić żadnych badań i nadal mam brać tylko kwas foliowy a ciąża jest młodsza prawdopodobnie o około 6 dni.
Z
zupkaogorkowa
Gość
sliczne zdjecie ja czekam i czekam, jeszcze 2 tygodnie i tez zobacze fasolke
M
mamuśka23
Gość
zupaogórkowa a którego idziesz do gina????
Z
zupkaogorkowa
Gość
21.02. ide na wizyte, badnia krwi itd, a po tygodniu okolo, moze dwoch - usg w szpitalu
Asionek31
Fanka BB :)
http://www.miastogier.pl/baza/Encyklopedia/gry_user/3/Spec_Gal/20110217111.jpg
fajnie , ze wszystko jest dobrze a ciaza moze byc mlodsza to sie czesto zdaza , takze napewno juz na nastepnej wizycie bedzie serduszko
i widze , ze idziemy tak samo hehe ja tez nastepna wizyta gdzies 9 albo 10 marca
reklama
elifit
Moderatorka
fajnie , ze wszystko jest dobrze a ciaza moze byc mlodsza to sie czesto zdarza
ciąża może być też starsza, jak w moim przypadku co ciekawe moja dzidzia według miesiączki ma 7tc a według USG - 8tc. Ale wiecie ja myślę że dlatego bo w grudniu miałam cykl baaardzo krótki, 14 dni może, spowodowany pominięciem tabletki duphastonu. Od razu przyszła @ i pewnie owulka była koło nowego roku, a normalnie się liczy że 2 tyg po @. I patrzcie akurat w tym króciutkim cyklu zaszłam :-)