reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
http://www.miastogier.pl/baza/Encyklopedia/gry_user/3/Spec_Gal/20110217111.jpg
to moja mała kruszynka która prawdopodobnie jest młodsza niż myślałam
niestety nie widziałam serduszka :no: powiedział że za wcześnie , widocznie ma gorszy sprzęt no trudno muszę to przeżyć , wiem tyle tylko że ciąża prawidłowa i na razie wszystko w porządku, następna wizyta 10.03 już się nie mogę doczekać !!

No i następna piękna fasolka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D Ważne ze sie dobrze wszystko rozwija , a serduszko napewno usłyszysz jak pójdziesz w marcu !!!!!!!!!!!!:):):):):)

może nie potrzebnie tak szybko poszłam, ale teraz wiem że na pewno jestem w ciąży,na razie nie mam robić żadnych badań i nadal mam brać tylko kwas foliowy a ciąża jest młodsza prawdopodobnie o około 6 dni.

http://www.miastogier.pl/baza/Encyklopedia/gry_user/3/Spec_Gal/20110217111.jpg
to moja mała kruszynka która prawdopodobnie jest młodsza niż myślałam
niestety nie widziałam serduszka :no: powiedział że za wcześnie , widocznie ma gorszy sprzęt no trudno muszę to przeżyć , wiem tyle tylko że ciąża prawidłowa i na razie wszystko w porządku, następna wizyta 10.03 już się nie mogę doczekać !!

fajnie , ze wszystko jest dobrze :) a ciaza moze byc mlodsza to sie czesto zdaza , takze napewno juz na nastepnej wizycie bedzie serduszko :)

i widze , ze idziemy tak samo hehe ja tez nastepna wizyta gdzies 9 albo 10 marca :)

reklama
fajnie , ze wszystko jest dobrze :) a ciaza moze byc mlodsza to sie czesto zdarza

ciąża może być też starsza, jak w moim przypadku :) co ciekawe moja dzidzia według miesiączki ma 7tc a według USG - 8tc. Ale wiecie ja myślę że dlatego bo w grudniu miałam cykl baaardzo krótki, 14 dni może, spowodowany pominięciem tabletki duphastonu. Od razu przyszła @ i pewnie owulka była koło nowego roku, a normalnie się liczy że 2 tyg po @. I patrzcie akurat w tym króciutkim cyklu zaszłam :-)

Do góry