reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

anita jak słodko wygląda maluch w 10tc! Nigdy nie widziałam zdjęcia usg 3D takiego maleństwa :). Poprostu boski:)

reklama
Anita fajne fotki :)

ja juz po wizycie :)
no wiec jest wszystko dobrze , a nawet wedlog lekarza perfekcyjnie :)
serduszko bije ladnie , synek zostal synkiem :)
bylam tez badana ginekologicznie i szyjka super i macica tez
infekcja przeszla :)
ufff az mi ulzylo :)
nastepna wizyta 30 maja :)
zapomnialam o foto poprosic wiec nie mam , ale synek spory juz :) nie ruszal sie za bardzo chyba boi sie lekarza hehe
ale rozkraczyl sie ladnie hehe

Asionek- super..ze wszystko oki:) ja tez tak chce:)
masz chyba czesto wizyty..ja mam tylko raz w miesiacu:/w sumie szkoda ale po co czesciej jak jest ok:)mam tak nadzieje:)

Asionek to gratulacje :) juz wiesz na 100 % kogo bedziesz miala. zazdroszcze! :-D

Asionek - fajnie, że infekcja zwalczona i synek pozostał synkiem :-D

Asionek super, że wszystko w porządku :) i jeszcze raz gratuluję synka

dzieki dziewczyny !!! ciesze sie bardzo rowniez no i tak czulam , ze to synek bedzie i fajnie , ze nim pozostal :)

Asionek- super..ze wszystko oki:) ja tez tak chce:)
masz chyba czesto wizyty..ja mam tylko raz w miesiacu:/w sumie szkoda ale po co czesciej jak jest ok:)mam tak nadzieje:)

mialam miec 5ego czerwca , czyli za miesiac , ale u nas jakies swieto jest i od 5ego czwartku do poniedzialku wolne wiec gin zapisal mnie wczesniej :)
wsumie fajnie , bo pozniej 14 mam polowkowe :)

zapomnialam o foto poprosic wiec nie mam , ale synek spory juz :) nie ruszal sie za bardzo chyba boi sie lekarza hehe

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii super wieści :-D

reklama

Dobrze, że infekcja przeszła. Teraz pewnie odzyskałąś spokój. Same chłopaki moja córa* będzie miała w kim wybierać ;-)

*Jak tylko potwierdzi się moje przeczucie co do dziewczynki

Do góry