reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Asionek super! No i jednak chlopaczek :-) Mojemu tez raczej nic juz nie odpadnie a jesli tak to sie zdziwie bo na poprzednim usg to prezentowal pieknie siusiaka :-) No i swietnie ze ta infekcja cie opuscila nareszcie! No to teraz mozesz gory przenosic ;-)

Gdzie tam kolejne wizytowiczki sie podziewaja? Chyba rabbit i lilou mialy miec dzis wizyty z tego co pamietam. :-) No czekamy na wiesci.

reklama
Gratuluję udanych wizyt, widzę że trochę tego było :-) Dzisiaj też idę na 17:00. Pewnie wtedy zginie ostatnia nadzieja na dziewczynkę, jakoś nie mogę sobie przestać wyobrażać jak lekarz pokazuje mi dzisiaj siurasa ;-)

jagmar - ja w pierwszej ciąży przez pół roku byłam przekonana, że będzie dziewczynka ;-) Może dlatego teraz nawet dzieci w piaskownicy biorą go za dziewczynkę :-D A kuzynka męża miała dokładnie na odwrót i teraz wszyscy (obcy oczywiście) myślą, że to chłopczyk ;-)

Icarium ja przez całą ciążę czułam, że będzie chłopak, nawet jak już bułeczkę na usg zobaczyłam. Do samego końca coś mi mówiło, że może będzie niespodzianka. Niespodzianki nie było urodziła się dziewczynka oczywiście byłam z tego powodu zachwycona teraz z jednej strony chciałabym dziewczynke dla towarzystwa tej starszej ale... to jest córeczka tatusia a ja bym chyba chciała mieć syneczka mamusi :-D bo czasem jestem zwyczajnie zazdrosna.

Dobrze, że infekcja przeszła. Teraz pewnie odzyskałąś spokój. Same chłopaki moja córa* będzie miała w kim wybierać ;-)

*Jak tylko potwierdzi się moje przeczucie co do dziewczynki

hehe jagmar nasze cory :-D nie zapominaj ze mi wywrozono dziewuszke :tak:;-)

jagmar ja mam podobną sytuację. Niby mnie jakoś w tej ciąży nie obchodzi jaka płeć będzie ale jakoś tak na chłopaka się nastawiłam (syneczka mamusi :)) ale z drugiej strony córcia bardziej by się cieszyła z siostrzyczki.

Asiu,to moje gratulacje!!!!!!!
Dobrze ze synuś został synusiem,ale najważniejsze ze jest zdrowy i że pozbyłaś się tej infekcji!!!!

dziewczyny jeśli znacie już płeć swojego dziecka to piszecie do mnie na priv to uzupełnię naszą listę,bo nie chcę nic wpisywać bez wiedzy waszej,a fajnie jak bedziemy w miare na bieżąco z listą:-)

Dziewczyny, ciesze sie ze same dobre wiesci z wizyt:tak:
Kurcze, faktycznie cos w tym jest, ze zaraz po wizycie, czlowiek moglby fruwac ze szczescia, a potem, im blizej do nastepnej wizyty coraz gorzej, bo wiekszy strach:tak:

Eeeej, a moja corcia, to coreczka mamusi, mimo ze to ja jestem ta od dyscypliny i kar, a tatus glownie do wyglupow:tak: A z drugiej strony jak tylko jej sie nadarzy okazja zostac u babci (z ktora starsza kuzynka mieszka), to ze tak delikatnie powiem, ma nas oboje gdzies i moglibysmy na jakis czas zniknac z planety:-D

reklama
Moj F. zawsze powtarza, ze dziadkowie to podstawa zaraz po rodzicach :tak: Bo rodzice sa od wychowywania, a dziadkowie od rozpieszczania :-D

Do góry